ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Δίνουμε αγάπη, είναι στο αίμα μας

Facebook
Twitter

Η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου προσκαλεί σε Εθελοντική Αιμοδοσία τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 από τις 8:30 έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 21:00, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο των Πρωτοκλητείων 2022 και με τη βοήθεια της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας».

Η κα Αλεξοπούλου δήλωσε για την Εθελοντική Αιμοδοσία: «Το αίμα είναι εξαιρετικά πολύτιμο, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν είναι δυνατόν να παρασκευασθεί τεχνητά, ενώ δεν μπορεί να υποκατασταθεί από κανένα φάρμακο ή χημική ουσία. Είναι ζωντανός ιστός με περιορισμένη διάρκεια ζωής. Προσφέρεται αποκλειστικά δωρεάν από εθελοντές αιμοδότες. Εάν τα αποθέματά του στις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας δεν ανανεώνονται διαρκώς με τη συστηματική αιμοδοσία, δεν είναι δυνατόν να υπάρχει επάρκεια. Η εθελοντική προσφορά αίματος, ως συμμετοχή και συμπαράσταση στην ανθρώπινη ανάγκη χωρίς διακρίσεις και αναστολές, συμπυκνώνει το βαθύτερο νόημα του εθελοντισμού.

Αυτό τον σκοπό έρχεται να υπηρετήσει και η αιμοδοσία τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου. Προσκαλώ τους Αχαιούς να έρθουν και να δείξουν για ακόμη μία φορά την αλληλεγγύη τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Ελάτε να δώσουμε την αγάπη μας, είναι στο αίμα μας άλλωστε.»

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top