ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χρήστος Κωνσταντόπουλος & Χάρης Πεγιάζης Συναυλία «Με Άρωμα Μεσογειακό»

pegi
Ένα ρεσιτάλ για Φωνή & Κιθάρα με τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο και τον Χάρη Πεγιάζη, στον κήπο του Πολύεδρου, την Πέμπτη 22 Ιουλίου, στις 21:30 το βράδυ.

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος και ο Χάρης Πεγιάζης θα παρουσιάσουν τραγούδια στην πιο απλή μορφή τους, μεταφέροντας στο κοινό την πρώτη στιγμή της γέννησής τους. Έτσι όπως αιώνες ολόκληρους οι τροβαδούροι και οι μουσικοί εμφανίζονταν μπροστά στο κοινό με όπλο την αλήθεια τους και τη μαγεία που δημιουργεί μια φωνή γυμνή και ο μοναδικός ήχος μιας κλασικής κιθάρας. Με την ίδια τόλμη και το απόλυτο δόσιμο στο συναίσθημα οι δύο καλλιτέχνες παραδίνονται στο όνειρο, το ρομαντισμό και τη μαγεία που γεννούν τα τραγούδια.

Οι δυο τους περιπλανώνται σε τόπους της Μεσογείου, σε τραγούδια του έρωτα, του νόστου και της θάλασσας, του καημού και της ελπίδας, από τον Βόσπορο μέχρι την Αλεξάνδρεια και από το Μαρόκο μέχρι την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία, επιστρέφοντας εκεί που η καρδιά όλων μας χτυπά πιο δυνατά, σε αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια μεγάλων δημιουργών της παλιότερης και της νεότερης Ελλάδας.

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: Χρήστος Κωνσταντόπουλος (τραγούδι) | Χάρης Πεγιάζης (κιθάρα)

Η είσοδος είναι 10 ευρώ (δεν περιλαμβάνεται ποτό)

Απαραίτητη κράτηση θέσεων λόγω υγειονομικών συνθηκών, στο τηλέφωνο 2610277342

 

 

 

 

 

You may also like

Comments are closed.