ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Τάχα μου- τάχα μου!” – Α. Χρυσανθακόπουλος εναντίον Κ. Πελετίδη

3587708
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη”, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, απέστειλε την παρακάτω δήλωσή του με αφορμή τις δηλώσεις του δημάρχου Πατρέων κατά του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Στη δήλωση του ο κ. Χρυσανθακόπουλος αναφέρει:

“Που ήταν οι διαδηλώσεις σας κε Πελετίδη εναντίον του Τούρκου ιμπεριαλιστή Τσαβούσογλου που αμφισβητεί την ελληνικότητα της Θράκης; Η υποκρισία σας ξεπέρασε κάθε όριο! Η επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη στην Πάτρα είναι δεκτή, όπως και κάθε Πρέσβη από όλο τον κόσμο!

Ενώ το ΚΚΕ εφαρμόζει όλες τις εντολές της παγκοσμιοποίησης ανοικτά σύνορα, λαθρομετανάστες «αδέλφια» μας, τάσσεται εναντίον του Άσσαντ (το εκεί κομμουνιστικό κόμμα είναι στην κυβέρνηση), ενώ παίρνει μετά βουλιμίας όλα τα ευρωπαϊκά προγράμματα καταθέτοντας φακέλους, ενώ είναι υπέρ της κατάργησης του έθνους κράτους των Ελλήνων και υπέρ του κοσμοπολιτισμού που τον συγχέει με τον διεθνισμό, θυμήθηκε τον ιμπεριαλισμό για να έχει να λέει!

Η παγκοσμιοποίηση –παγκόσμια επίθεση του κεφαλαίου είναι ο εχθρός και εσείς του ΚΚΕ ακόμη ασχολείστε σημειολογικά με τις ΗΠΑ!

Το ΚΚΕ εμπαίζει το λαό! Είναι ιστορικό παράδοξο να αναγορεύει την επίσκεψη ενός Πρέσβη στην Πάτρα σε κυρίαρχο θέμα. Δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε και βγάλατε από τα μπαούλα τα πανό που σηκώνατε πριν από 50 χρόνια;

Οι διπλωματικές σχέσεις της χώρας και της πόλης δεν είναι υπόθεση του κόμματος σας κ Πελετίδη! Ευτελίζετε το θεσμό του Δημάρχου! Για τον Γερμανό, τον Γάλλο, τον Άγγλο, τον Τούρκο, τον Ισραηλινό, τον Κινέζο κλπ Πρέσβη για πιο λόγο δεν κάνετε το ίδιο;

Οι Γερμανοί δεν εξοπλίζουν την Τουρκία και μας επέβαλαν τα μνημόνια; Οι Ισραηλινοί δεν κατέχουν την Παλαιστίνη; Οι Κινέζοι δεν έχουν εισβάλλει στο Θιβέτ; Οι Άγγλοι δεν έχουν βάσεις στη Κύπρο; Οι Τούρκοι δεν έχουν εισβάλλει σε τόσες χώρες Συρία- Λιβύη -Κύπρο κλπ; Οι Γάλλοι δεν έχουν στρατιωτική παρουσία σε όλη τη Μεσόγειο; ‘Ένας είναι ο εχθρός η απαρχαιωμένη νοοτροπία σας!”.

You may also like

κεντρο ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό εργαζόμενου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό κατά της covid-19 στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα, εργαζόμενος του νοσοκομείου καταγγέλλει πως, ...

Comments are closed.