ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

«Χρυσές» δουλειές στην Πάτρα για Ρωσίδα – Μπότοξ μέσα σε μαγαζιά και γκαρσονιέρες!

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΠΟΤΟΞ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Του Αχιλλέα Ροδίτη

Κάνει θραύση η Ρωσίδα που εδώ και καιρό επισκέπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα την Πάτρα για να χορηγήσει ενέσιμα υαλουρονικά για πιο… φουσκωμένα γυναικεία χείλη, στο πλαίσιο μαζικών ραντεβού που προγραμματίζονται σε σπίτια ή καταστήματα, με τις γυναίκες όλων των ηλικιών να περιμένουν στην… ουρά για να κάνουν την φαινομενικά «αθώα» επέμβαση.

Οι συναντήσεις δίνουν και παίρνουν και η αλλοδαπή κάνει «χρυσές» δουλειές αφού ολοένα και περισσότερες πατρινές ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις, που γίνονται μέσω του ίνσταγκραμ.

Κι ενώ στέκονται μπροστά της για να δεχτούν τις ενέσεις ομορφιάς, συναγερμός έχει σημάνει στους κόλπους των Δερματολόγων και Πλαστικών Χειρουργών της Πάτρας, που είναι οι επίσημοι και καθ’ ύλην αρμόδιοι για τέτοιου είδους επεμβάσεις. Συναγερμός ο οποίος ήταν φυσικό κι επόμενο να σημάνει, αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί στο ζενίθ οι περιπτώσεις γυναικών που αφού πήγαν στα παραπάνω ραντεβού στη συνέχεια έτρεξαν σε Πλαστικούς Χειρουργούς για να διορθώσουν βλάβες που υπέστησαν στο πρόσωπο τους, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και βαριάς μορφής που επανέρχονται με επίμονες θεραπείες ή χρήζουν ακόμα και χειρουργικής επιδιόρθωσης!

ΕΝΘΕΤΗ 1 ΣΕ ΘΕΜΑ ΜΠΟΤΟΞ 1

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Πλαστικοί Χειρουργοί της Πάτρας αποκαλύπτουν στην «Πολιτεία» ότι έχουν ενημερώσει αρμοδίως τον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας ενώ κινούνται παράλληλα μέσω της νομικής οδού, με σκοπό να υπάρξει σχετική Εισαγγελική παρέμβαση για το θέμα. Διότι όπως επισημαίνουν σε δηλώσεις τους, είναι ζήτημα δημόσιας υγείας, καθώς αφενός είναι αμφιβόλου ποιότητας τα ενέσιμα υλικά που χρησιμοποιούνται, αφετέρου δεν μπορούν να τα κάνουν με ασφάλεια γυναίκες που ασχολούνται με βάψιμο νυχιών ή γενικώς με ομορφιά, λόγω έλλειψης της απαιτούμενης ιατρικής γνώσης. Και φυσικά, δεν μπορεί να είναι ασφαλες τέτοιες ενέσιμες επεμβάσεις να γίνονται σε… διαμερίσματα ή καταστήματα. Αλλά όταν παρουσιάζεται το πρόβλημα, η υπαίτια έχει εξαφανιστεί!

«Το τελευταίο 6μηνο έχω διορθώσει πάνω από 15 περιστατικά κοκκιωμάτων σε χείλη και ρινοπαρειακές, πέντε περιστατικά ασυμμετρίας, δύο με παραμορφωμένες  μύτες και πολλά άλλα» δηλώνει ένας από τους καταξιωμένους Πλαστικούς Χειρουργούς – Δερματολόγους της Πάτρας, ο Γιώργος Δαράβαλης, στον οποίο η «Πολιτεία» απευθύνθηκε. Δήλωσε γνώστης του προβλήματος τονίζοντας: «Δερματολόγοι και Πλαστικοί γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό για τους ‘αλεξιπτωτιστές’ που έρχονται σε διαμερίσματα κάνοντας διάφορα επεμβατικά κάτω από το φως ενός λαμπατέρ…».

Daravalis

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Παράλληλα επισημαίνει προς κάθε γυναίκα της πόλης ότι «όταν κάνεις ένα επεμβατικό πρέπει να γνωρίζεις τα ρίσκα και τις επιπλοκές. Πρέπει για ότι συμβεί να υπάρχει ο γιατρός σου δίπλα. Τα ενέσιμα ενέχουν κινδύνους, Πόσο μάλλον τα ανώνυμα φτηνά προϊόντα». Μάλιστα υπογραμμίζει: «Κάθε φορά που κάνω ενέσιμο, μέσα μου κάνω τον Σταυρό μου να πάνε όλα καλά . Και έχω κάνει χιλιάδες ενέσιμα. Έχω τεράστια εμπειρία και έχω αντιμετωπίσει και περίεργα περαστικά. Ο ευσυνείδητος γιατρός, όμως, πρέπει να γνωρίζει να αντιμετωπίσει και τις παρενέργειες».

Ο κ. Δαράβαλης συστήσει σε κάθε Πατρινή γυναίκα να προσέχει. Λέγοντας πως στην Πάτρα «υπάρχουν δεκάδες αξιόλογοι συνάδελφοι που τους εμπιστεύονται απ’ όλη την Ελλάδα κι έρχονται ακόμα και ‘επώνυμες’ από την Αθήνα. Και εκφράζοντας την απορία πώς είναι δυνατόν γυναίκες της πόλης να εμπιστεύονται την υγεία τους και το πρόσωπο τους σε αγνώστους, μη ειδικούς, αλλά και σε αμφιβόλου ποιότητας υλικά.

You may also like

Comments are closed.