ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΥΓΕΙΑ

“Καμπανάκι” για Μεσολόγγι, Αγρίνιο και 8 περιοχές

xardalias nikos
Έκκληση σε κατοίκους και επισκέπτες για συνέπεια στην τήρηση των υγειονομικών κανόνων σε 10 περιοχές, όπου τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται αύξηση του ιικού φορτίου, έκανε την Παρασκευή ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

«Θα ήθελα για ακόμη μία φορά να τονίσω την ανάγκη να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ο ιός βρίσκεται ανάμεσα μας και κάθε απροσεξία μας δρα προς όφελος του και το αποδεικνύουν τα δεδομένα των τελευταίων ημερών», είπε κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας ο κ. Χαρδαλιάς.

Και πρόσθεσε:

«Η επιδημιολογική εικόνα ορισμένων περιοχών δείχνει σημεία επιδείνωσης που μας προβληματίζουν ιδιαίτερα. Γι’ αυτό θέλω να απευθύνω έκκληση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κέρκυρας, της Ορεστιάδας, της Σκιάθου, του Αγρινίου, του Μεσολογγίου, της Ικαρίας, της Πάτμου, της Νάξου, της Καρπάθου και του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου να είναι ιδιαίτερα συνεπείς στην τήρηση των κανόνων, καθώς στις περιοχές αυτές παρατηρείται αύξηση του ιικού φορτίου τα τελευταία 24ώρα».

You may also like

Comments are closed.