Εκδήλωση στον Αλισσό για παιδιά και ηλεκτρονικό έγκλημα – Δ. Μπαρμπούνης: «Να ενημερωθούν οι γονείς από καταρτισμένους επιστήμονες»

Facebook
Twitter

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος» και τα Τοπικά Συμβούλια Άνω και Κάτω Αλισσού, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Παιδιά, ηλεκτρονικό έγκλημα και η προστασία τους», το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 18:45, στα γραφεία του Συλλόγου Άνω Αλισσός.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους, καθώς αφορά την ψυχολογική βία, την σεξουαλική κακοποίηση και την συμμετοχή του διαδικτύου στα φαινόμενα που παρατηρούμε καθημερινά.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να σκιαγραφήσει την κοινωνική πραγματικότητα που αφορά σε παιδιά και εφήβους και να απαντήσει στα ερωτήματα που απασχολούν όλους μας, γονείς και μη.

Η «Πολιτεία» επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου «Πείρος», Δημήτρη Μπαρμπούνη, που απεύθυνε το δικό του κάλεσμα: «Είναι μία ενδιαφέρουσα επίκαιρη εκδήλωση και ομιλία, που θα μιλήσουν άνθρωποι καταρτισμένοι για το θέμα του ηλεκτρονικού εγκλήματος και της κακοποίησης των παιδιών μέσω διαδικτύου.

Είναι σημαντικό να την παρακολουθήσουν γονείς με παιδιά που δραστηριοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τα τελευταία γεγονότα, ώστε να ενημερωθούν από καταρτισμένους επιστήμονες».

εικόνα Viber 2022 11 14 20 26 39 735

Η «Πολιτεία» στηρίζει από τη μεριά της εκδηλώσεις και κοινωνικές προσπάθειες που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση και είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Κύλιση στην κορυφή