ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ: Σε εκλογική ετοιμότητα το κόμμα

Facebook
Twitter
Τον απολογισμό των δράσεων της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, τους πρώτους εννέα μήνες της λειτουργίας της, παρουσίασε χθες ο πρόεδρος της Αντώνης Κουνάβης.

«Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, πίστη στη στρατηγική μας και αισιοδοξία, αναλάβαμε τον περασμένο Οκτώβριο με την εμπιστοσύνη των μελών, την επανεκκίνηση της Οργάνωσης στην Αχαΐα», τόνισε χαρακτηριστικά στη σχετική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΔΕΕΠ.

«Ανοίξαμε την οργάνωση στην κοινωνία» επεσήμανε, αναφέροντας ότι συγκροτήθηκαν 22 τομείς δράσης, στους οποίους δραστηριοποιούνται 280 στελέχη.

Κάνοντας λόγο για τη «λειτουργία μιας σύγχρονης κομματικής Οργάνωσης», ο Αντώνης Κουνάβης αναφέρθηκε σε «διαδοχικές επισκέψεις και συναντήσεις στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργού, με υπουργούς, υφυπουργούς και διοικητές για την προώθηση – επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων και την επίσπευση αναπτυξιακών έργων για την Αχαΐα, όπως αυτό του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου.

Ιδιαίτερη αναφορά ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ έκανε στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει για το έργο της νέας σιδηροδρομικής γραμμής και για το ζήτημα της σταφίδας, για το οποίο παρουσίασε και ευχαριστήρια επιστολή της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών.

Εξάλλου, σε ό,τι αφορά τη μεταφορά του Τμήματος Φυσικοθεραπείας από το Αίγιο στην Πάτρα, παρέπεμψε στην απόφαση – εισήγηση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών, που έγινε αποδεκτή από το υπουργείο Παιδείας.

Επισημαίνοντας ότι οι εκλογές θα γίνουνστο τέλος της τετραετίας, όπως έχει επισημάνει επανειλημμένως ο πρωθυπουργός, ο κ. Κουνάβης τοποθετήθηκε και στα σενάρια που τον φέρουν ως υποψήφιο βουλευτή σ’ αυτές. «Είμαι πρόεδρος της ΔΕΕΠ και αυτός είναι ο ρόλος μου» ανέφερε, υπογραμμίζοντας: «Είμαι στρατιώτης της Νέας Δημοκρατίας».

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ

Στον απολογισμό των δράσεων, μεταξύ άλλων, έγιναν τα εξής:

@ εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο με ομιλητή τον ΥπουργόΟικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

@ Φιλανθρωπική εκδήλωση γυναικών σε συνδιοργάνωση με το τμήμα γυναικών και ομιλητή την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

@ Πρώτη πολιτική εκδήλωση μετά από 35 χρόνια στον Δήμο Ερυμάνθου με ομιλητή τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Στύλιο.

@ Εκατόν εβδομήντα παρεμβάσεις στα μέσα ενημέρωσης και αναβάθμιση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

@ Καθιερώθηκε ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών πρώην υπουργών, βουλευτών, πολιτευτών, δημάρχων, νομαρχιακών – δημοτικών συμβούλων, στελεχών και μελών.

@ Δημιουργία νέων γραφείων μετά από δεκαετίες στις ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων και Δυτικής Αχαΐας ενώ προχωρούν οι αναζητήσεις για την εξεύρεση χώρων και τη στέγαση των ΔΗΜ.Τ.Ο. Ερυμάνθου και Βορείου Τομέα Πάτρας.

@ Συγκέντρωση και πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

@ Τιμητική εκδήλωση για την Ναυμαχία της Πάτρας.

@ Εκπροσώπηση της Οργάνωσης σε εκδηλώσεις.

@ Εθελοντική Αιμοδοσία μελών.

@ Εκδηλώσεις στελεχών σε συνδιοργάνωση με τις ΔΗΜ.Τ.Ο. σε Αίγιο, Καλάβρυτα, Ζαρούχλα, Τριπόταμα, Δάφνη, Κλειτορία, Σελιανίτικα, Ακράτα, Τρυπιά, Τέμενη και Ριόλο.

@ Προγραμματισμός για αντίστοιχες εκδηλώσεις σε Κάτω Αχαΐα, Λάππα, Λουσικά, Διάσελο, Αιγείρα και τριών ακόμη στην Αιγιάλεια.

@ Εκστρατεία σε εξέλιξη οικονομικής εξόρμησης.

@ Πρωτοβουλία επανεργοποίησης παλαιών μελών και υποδοχής νέων μελών και εθελοντών.

@ Δημιουργία πυρήνων στελεχών σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

@ Επτά εκδηλώσεις εκλογικής ετοιμότητας στελεχών, μελών και εθελοντών στα γραφεία της ΔΕΕΠ, με τέσσερις εντός του Αυγούστου.

@Προγραμματισμός μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου άλλων έξι εκδηλώσεων, με τις οποίες κλείνει και ο Γ΄ Κύκλος και αφορά στελέχη και μέλη από τον Δήμο Πατρέων.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top