ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Μήνυμα αγάπης από το Φωτεινό Αστέρι

oyyjesqczm62a9f5bd6a249
Ξεχωριστή ήταν η καλοκαιρινή εκδήλωση από “Το Φωτεινό Αστέρι”, την σημαντική αυτή Εθελοντική Δράση Ανθρωπιστικής Βοήθειας που πραγματοποιήθηκε στο μόλο της Αγίου Νικολάου την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 το απόγευμα, με θέμα «Στείλε ένα μήνυμα αγάπης και ειρήνης».

Η εκδήλωση γέμισε από πολλά φωτεινά χαμόγελα μικρών και μεγάλων.

Ήταν μία ιδιαίτερη εκδήλωση που απευθύνθηκε σε μικρά και μεγάλα παιδιά, στους ανθρώπους εκείνους που έγιναν για λίγο παιδιά ανάμεσα στα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών και σε εκείνους που δεν έχασαν το παιδί που κατοικεί στην ψυχή τους.  Όλοι μαζί  εκφραστήκαμε και αποτυπώσαμε τις ευχές μας, σε ευχετήριες κάρτες, οι οποίες ταξίδεψαν  με την βοήθεια της θάλασσας και του ιστιοπλοϊκού σκάφους του συλλόγου Ιάσων σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα βρουν τον παραλήπτη τους και η ευχή αυτή θα πραγματοποιηθεί, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Επίσης οι λιλιπούτειοι φίλοι μας απόλαυσαν ψυχαγωγικές δράσεις όπως Facepainting, ζωγραφική, αφήγηση παραμυθιών, χορούς αλλά και δράσεις από το τμήμα Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστήμιου Πατρών. Την βραδιά έκλεισε η σχολή χορού Εμμέλεια  όπου ο ρυθμός και η μουσική είχαν την τιμητική τους.

“Το Φωτεινό Αστέρι” θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την συνδρομή της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής και ιδιαιτέρως τον κ. Τάκη Παπαδόπουλο, Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού – Διοίκησης – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την παρουσία του  καθώς και όλους τους παριστάμενους, τον συντονιστή της Ν.Ε Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλη Σιδηρόπουλο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Κώστα Μάρκου. Επίσης το Φωτεινό Αστέρι που είναι μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με στόχο και αποστολή, την υποστήριξη άπορων οικογενειών με παιδιά έως 18 ετών, θα ήθελε να ευχαριστήσει το κατάστημα C.molos, τον ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους για την άψογη εξυπηρέτηση και στήριξη της όλης εκδήλωσης.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

gadgqbttiy62a9f47bdc338
wwflwholtr62a9f48541474
cnhwfmtjse62a9f4ac7bc43
dqpchkjjhk62a9f4b768b5c
mktuwnszap62a9f4f925631
vqwmulcsyh62a9f57124ec4
oyyjesqczm62a9f5bd6a249
weqsveizhs62a9f5d6c73a2
fisgnymwrt62a9f5e870d73
mdfggauzec62a9f625e697f

You may also like

italia exafanisi ΠΟΛΙΤΕΙΑ

«Ήρθε η στιγμή να βάλω τη λέξη τέλος», είχε γράψει στο γράμμα του – Όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα του συνέχισε να τον ψάχνει – Bρέθηκε στην Πάτρα από τηλεοπτική εκπομπή

Τηλεοπτική εκπομπή της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai, η οποία ασχολείται με υποθέσεις ανθρώπων που έχουν ...

Comments are closed.