ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: ΤΟ συγκλονιστικό μήνυμα της αδελφής του Μπάμπη – Συνεχίζονται οι έρευνες

mesologgi 2

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 31χρονου αγνοούμενο Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι, με άνθρωπο-κλειδί να μπαίνει στο μικροσκόπιο των Αρχών και να δίνει τη λύση στο μυστήριο.

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ALPHA τόνισε ότι «υπάρχει κι ένα άλλο στοιχείο, ένα πρόσωπο – μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση» και υπογράμμισε ότι δεν αναφέρεται στον 50χρονο κρεοπώλη αλλά σε ένα νέο πρόσωπο που «προφανώς γνωρίζει και τους δύο».

Το εν λόγω πρόσωπο, δεν αποκλείεται να κληθεί (αν δεν έχει ήδη κληθεί) να καταθέσει στις Αρχές για όσα γνωρίζει και κυρίως για όσα συζήτησε με τον 50χρονο κρεοπώλη αφότου εξαφανίστηκε ο 31χρονος.

«Τα δανεικά χρήματα τον σκότωσαν» – Η έκκληση της αδερφής του Μπάμπη

Η οικογένεια του Μπάμπη θεωρεί ότι ο 31χρονος έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Ο πατέρας και η αδελφή του να κάνουν λόγο για άτομα που γνωρίζουν τι έχει συμβεί αλλά κρατούν το στόμα τους κλειστό, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένα πρόσωπα από το περιβάλλον του βασικού υπόπτου.

Η αδελφή του 31χρονου αγνοούμενου Χριστίνα, ανέφερε πως «δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βλάψει τον εαυτό του. Μετά από δέκα ημέρες, οι ελπίδες μας να ζει μηδενίζονται».

Παράλληλα κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να μιλήσει. «Πιστεύω ότι τα δανεικά χρήματα ήταν που τον σκότωσαν. Δεν ξέρω αν φοβόταν κάτι και είχε μαζί την καραμπίνα. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν κάτι. Όχι απαραίτητα ότι εμπλέκονται αλλά ότι έχουν κάτι ακούσει. Και χθες κάτι άκουσα, για ένα ηχητικό ντοκουμέντο και έψαχνα όλη τη μέρα ποιος το έχει αυτό το ηχητικό. Όλα συζητιούνται εδώ. Όλα μαθαίνονται. Ζητάω όποιος γνωρίζει, να μιλήσει. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου συμβεί και εσένα κάτι αντίστοιχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί έστω η σορός του αδερφού μου» είπε η αδερφή του 31χρονου, Χριστίνα.

«Όποιος γνωρίζει κάτι να μιλήσει έστω ανώνυμα»

Νωρίτερα, η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάποια πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του αδερφού της να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Κάνω έκκληση στους συντοπίτες μας στο Μεσολόγγι όσο και στις γύρω περιοχές να μιλήσουν. Έστω και ανώνυμα», δήλωσε.

419366246 624340053116412 2301061291587664305 n

«Η υπόθεση “φωνάζει”»

Ο κ. Τσούκαλης ανέφερε πως, «δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά εγκλήματα μέσα στο 1ο 10ήμερο ενός μήνα. Είμαι φύσει αισιόδοξος και θέλω να πιστεύω ότι ο Μπάμπης είναι καλά. Ωστόσο, ανησυχώ σε μεγάλο βαθμό όπως και η οικογένεια, γιατί είναι κάποια πράγματα που είναι σημαντικά και ο άνθρωπος που βρίσκεται στο «κάδρο» θα πρέπει να ανακαλέσει στην μνήμη του κάποια πράγματα».

«Τους δύο άνδρες συνδέει και ένας δανεισμός εκ μέρους του Μπάμπη, ύψους 17.000 ευρώ στον άνθρωπο που είναι στο “κάδρο”. Ο Μπάμπης φαίνεται να λέει ότι μέχρι την Κυριακή θέλει πίσω τα χρήματα – και εξαφανίζεται Πέμπτη. Αυτό φαίνεται από τα μηνύματα στο messenger και από τη διαμάχη που είχε εκείνη τη μέρα. Ο 50χρονος φέρεται να ζήτησε χρήματα για να αγοράσει κρέατα και να τα πουλήσει τις μέρες των γιορτών και έτσι στις 2 του μηνός να του τα επέστρεφε», είπε για τη σχέση του Μπάμπη με τον κρεοπώλη.

 

 

You may also like

Comments are closed.