ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: Η εκπληκτική έκθεση “παπούτσι απ’ τον τόπο σου” από τις ΜΠΟΥΛΕΣ

3707807

Η καρναβαλική έκθεση «στα βήματα του Καρναβαλιού» έχει ξεκινήσει και ο χώρος που την φιλοξενεί, το κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή της Αγίου Ανδρέου με την Ερμού, έχει αρχίσει εδώ τουλάχιστον μία εβδομάδα να λειτουργεί.

Πρόκειται για την έκθεση που διοργανώνει η καρναβαλική ομάδα «Του χρόνου Μπούλες» που φέτος είχε ως θέμα της την διαμόρφωση ενός παπουτσιού στα χρώματα του καρναβαλιού.

Ο χώρος της έκθεσης διαμορφώθηκε με μεράκι και διάθεση από τα μέλη της ομάδας και η συμμετοχή σε αυτή ήταν για ακόμα μία χρονιά μεγάλη, φτάνοντας τα 218 καρναβαλικά παπούτσια.

Όλα τα εκθέματα χαρακτηρίζονται από την έμπνευση και την φαντασία των καρναβαλιστών και όπως αναφέρουν οι Μπούλες στην σελίδα τους στο facebook «Πέρσι η παρέλαση παρέμεινε στα όνειρα μας, φέτος όμως είμαστε λίγα βήματα πριν.

Λίγα βήματα μένουν μέχρι να γυρίσουμε και πάλι στο Καρναβάλι που όλοι θέλουμε» και συνεχίζουν λέγοντας: «Μπείτε στα παπούτσια του Καρναβ..άλλου κι ελάτε να περπατήσετε μαζί μας «Στα βήματα του Καρναβαλιού» με παπούτσια από το τόπο μας!

Μετά την «Παρέλαση των Ονείρων» η ομάδα μας διοργανώνει μια ακόμη COVID FREE έκθεση, με συμμετέχοντες Καρναβαλιστές- συνοδοιπόρους-φίλους!

Τα «Παπούτσια από το τόπο μας» πήραν την θέση τους, με την ευχή φέτος, για τελευταία φορά να μείνουν στάσιμα».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν: «Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όλους όσους συμμετείχαν, όλους τους φίλους Καρναβαλιστές που περπάτησαν μαζί μας και που μας εμπιστευθήκαν τα Καρναβαλικά τους έργα τέχνης!

218 συμμετοχές! 218 βήματα!! Δύσκολα χώρεσαν, στριμώχτηκαν λίγο, αλλά έγιναν ένα πολύχρωμο κουβάρι-μια αγκαλιά χαράς, όπως θα μπερδεύονται τα βήματα μας στους Καρναβαλικούς δρόμους της πόλης μας, από Του χρόνου».

Πάρτε μία γεύση από τα εκθέματα που φιλοξενούνται στους χώρους της έκθεσης.

You may also like

Comments are closed.