ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ: Ετοιμάζονται τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στη Δυτική Ελλάδα

13 3 850x460 1

Με την έλευση του φθινοπώρου, γίνονται και πιο έντονες οι ζυμώσεις για τα ψηφοδέλτια των κομμάτων. Στο ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα, υπάρχει κινητικότητα αφού οι πληροφορίες λένε ότι μέσα στον Οκτώβριο θα ανακοινωθεί το 80% των ψηφοδελτίων.

Το μεγάλο στοίχημα βέβαια για το ΠΑΣΟΚ το επόμενο διάστημα θα είναι να δώσει την αίσθηση της ανανέωσης πέρα από τα παλιά ονόματα που θα «παίξουν» και στους τρεις νομούς. Όσον αφορά στην Αχαΐα είναι βέβαιη η συμμετοχή των Μαρίνου Σκανδάμη και της Κατερίνας Σολωμού που ήταν υποψήφιοι και το 2019 ενώ επικεφαλής θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου που ως πρώην Πρωθυπουργός εκλέγεται χωρίς σταυρό. Στο ψηφοδέλτιο θα είναι και ο πρώην Νομάρχης, Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραβουνιάρης, η Ολυμπία Λόη, ενώ ο Απόστολος Κατσιφάρας μάλλον οδεύει για τον Δήμο Πατρέων.

Στην Ηλεία όπου η μία έδρα αδιαμφισβήτητα ανήκει στον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Μιχάλη Κατρίνη, δεν θα συμμετέχουν εκ νέου ο Γιάννης Κουτσούκος και η Εύη Βεργοπούλου.

Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί και στα πρόσωπα που θα σηματοδοτήσουν όχι μόνο το νέο αλλά θα εκπροσωπήσουν και την γενιά του ΠΑΣΟΚ που στήριξε (από το 2017) τον σημερινό Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Παραπολιτικά», στην Αχαΐα κατά πάσα βεβαιότητα θα είναι υποψήφιος ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρβουνιάρης, πρόσωπο υψηλής αναγνωρισιμότητας με διείσδυση στην κοινωνία, ο οποίος είναι Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου- Ηπείρου- Κρήτης- Νήσων.

Στην Ηλεία θα είναι υποψήφιος ο δικηγόρος Μάικ Αμπού Χάντμπα, δημοφιλές στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ήλιδας. Γνωστά πρόσωπα και τα δύο χωρίς «βάρη» από το παρελθόν και επιτυχημένα το καθένα στο χώρο του. Αναμένεται η συνέχεια…

You may also like

manos daskalakis2 ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Πως χαρακτηρίζουν οι Αρχές τον Μάνο Δασκαλάκη! ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

“Ανυποψίαστο” χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ...

Comments are closed.