ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΤΑ: Ιδού το νέο εμπορικό κέντρο στην ΑΒΕΞ στην Πάτρα

3740544

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για το retail park της Ten Brinke, στον χώρο της πρώην ΑΒΕΞ, στην Ακτή Δυμαίων.

Το ανοικτό κέντρο εμπορίου μπροστά από το νέο λιμάνι αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα σε 1,5 χρόνο από τώρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ολλανδική εταιρεία που αποτελεί έναν κολοσσό στο θέμα της διαχείρισης ακινήτων, έχει σημαντικές βλέψεις για το όλο έργο, γνωρίζοντας ότι μπορεί να αποτελέσει μια επένδυση που έχει τις δυνατότητες να της δώσει άμεσα αποτελέσματα, κάνοντας σύντομα απόσβεση.

Ήδη εκτός από το μεγάλο brand από τον χώρο των επίπλων με το οποίο λέγεται ότι υπάρχει συμφωνία για να λειτουργήσει εκεί, σε προχωρημένο στάδιο είναι και οι συζητήσεις με άλλες μεγάλες αλυσίδες από διάφορους τομείς του λιανικού εμπορίου που βλέπουν και αυτές σημαντικές προοπτικές στο νέο ανοικτό κέντρο εμπορίου.

Βρίσκεται μπροστά από το νέο λιμάνι, σε ένα σημείο που αποτελεί έξοδο και είσοδο για την νότια Πάτρα, σε μία λεωφόρο που φαίνεται ότι τα επόμενα χρόνια θα αποκτήσει σημαντικές υποδομές, βγάζοντας από πάνω της τη σκιά των εγκαταλειμμένων εργοστασίων με την οποία έχει ταυτιστεί. Άλλωστε, το όνομα της Ten Brinke, αποτελεί εχέγγυο για την ποιότητα του πάρκου που είναι να διαμορφωθεί.

 

Πάτρα: Με γοργούς ρυθμούς το εμπορικό κέντρο στην πρώην ΑΒΕΞ - Πότε θα' ναι έτοιμο

You may also like

Comments are closed.