ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκάδες βίντεο εκδικητικού πορνό στην κατοχή 30χρονου youtuber –Ποιός τον κατήγγειλε

porno
Στο φως έρχεται μία ακόμα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης υπό τη μορφή διάθεσης βίντεο εκδικητικού πορνό, με πρωταγωνιστή έναν 30χρονο youtuber.

Όπως μεταδίδει το Έθνος, στην κατοχή του 30χρονου γνωστού youtuber βρέθηκαν σχεδόν 100 βίντεο αυτού του είδους, εκ των οποίων ελάχιστα είχαν τραβηχτεί συναινετικά.

Ειδικότερα, η έρευνα των αρχών στο σπίτι του 30χρονου εντόπισε σκληρούς δίσκους και usb sticks, μέσα στα οποία βρέθηκαν 92 βίντεο με ερωτικές συνευρέσεις του 30χρονου με 85 διαφορετικές γυναίκες. Από το υλικό που βρέθηκε και κατασχέθηκε, μόνο το 20% έχει τραβηχτεί με τη συναίνεση των γυναικών.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, μετά από την καταγγελία που έκανε πριν από καιρό εις βάρους του 30χρονου youtuber μία πρώην σύντροφός του, για εκβιασμό σχετικά με τη δημοσιοποίηση βίντεο των προσωπικών τους στιγμών, σε περίπτωση που τον χωρίσει.

 

You may also like

apates internet ΚΟΙΝΩΝΙΑ

SafeInernet4Kids | Ανησυχητικά τα στοιχεία έρευνας για το διαδίκτυο και τον εθισμό

Ανησυχητικά ποσοστά διαδικτυακής σεξουαλικής κακοποίησης/αποπλάνησης, διαδικτυακού εκφοβισμού και υπερβολικής ενασχόλησης στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση δείχνει έρευνα ...

Comments are closed.