ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν ακούν ούτε τον αρχιεπίσκοπο ιερείς της Πάτρας – Η δράση του κόμματος-έκπληξη και ο «στόχος» Μητσοτάκης!

Με αμφιλεγόμενες αντιλήψεις, κάποια από τα στελέχη ή ψηφοφόροι της ΝΙΚΗΣ «βάλλουν» κατά του πρωθυπουργού και της ΝΔ.

syntagma

«Αγριεύουν» τα πράγματα με τα μικρά κόμματα που θέλουν διακαώς να μπουν στην Βουλή και μάλιστα «βάλλοντας» κατά της ΝΔ και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη!

Και ενώ το Σάββατο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έστειλε σαφές μήνυμα ότι η Εκκλησία… δεν ανακατεύεται στις εκλογές, ιερείς και εκκλησιαστικοί παράγοντες στην Πάτρα συνεχίζουν να προσπαθούν να πείσουν ψηφοφόρους να ψηφίσουν τη «ΝΙΚΗ» του Δημήτρη Νατσιού λέγοντας μάλιστα πως είναι «θέλημα Θεού»! Επικαλούνται δε και τον ισχυρισμό πως… «ο Μητσοτάκης έκλεισε τις εκκλησίες στην πανδημία»!

Ο Δημήτριος Νατσιός, πρόεδρος του Κόμματος ΝΙΚΗ, που διεκδικεί την είσοδο του στην Ελληνική Βουλή, δεν είναι χθεσινός, ούτε αποτελεί «έκπληξη»! Πρόκειται για μια τηλεοπτική περσόνα, μέσω του τηλεοπτικού καναλιού 4Ε, στο οποίο διατηρούσε επί χρόνια εκπομπή!  Μάλιστα ακόμα και στην προεκλογική περίοδο (μέσα στον Μάιο) δημοσιεύονταν άρθρα του στην διαδικτυακή πύλη «Πεμπτουσία», που πηγάζει από την Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους.

αντιεμ

Ταυτόχρονα, εκινείτο στον παρεκκλησιαστικό χώρο -στο όνομα μιας «καθαρής Ορθοδοξίας»- συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις εναντίον αποφάσεων της Εκκλησίας, όπως για παράδειγμα στην ημερίδα των «αποτειχισμένων» κληρικών (Ζήση, Μανώλη, Αγγελακόπουλου κ.α.) που πραγματοποιήθηκε για να πλήξει την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας, με τον τίτλο: «Ορθοδοξία και Κολυμπάρι δύο χρόνια μετά. Αίρεση – Καθαίρεση, Ορθόδοξη Αντίσταση».

Ταυτόχρονα, όμως, είχε παρουσία και στον «επίσημο» εκκλησιαστικό χώρο. Αρκετοί μητροπολίτες τον καλούσαν σε «εθνικού» περιεχομένου εκδηλώσεις για να ξεδιπλώσει τον «πατριωτικό» του λόγο.

Η ΔΡΑΣΗ ΝΑΤΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Σε  εκδήλωση προς τιμήν των Εκπαιδευτικών, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς το 2012, είχε προσκληθεί ως κύριος ομιλητής ο Δ. Νατσιός, ο οποίος «αναφέρθηκε στα δεινά της Ελληνικής παιδείας και στην προσπάθεια όχι μόνο της αποχριστιανοποίησης των σχολείων, αλλά και ευτελισμού του δασκάλου». Παρών, φυσικά, ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος προλόγισε την εκδήλωση. Η ομιλία του Δ. Νατσιού μεταδόθηκε απευθείας τόσο από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό, όσο και από την Διαδικτυακή Τηλεόραση της Πειραϊκής Εκκλησίας.

antiemvoliastes syntagma

Ο Δημήτρης Νατσιός φαίνεται πως… θαύμαζε τον Πειραιώς Σεραφείμ για τις θέσεις του, γι’ αυτό και έγραψε σε κείμενό του, με τίτλο: «Μετά τις παρελάσεις και σχολεία της… υπερηφάνειας;»:

«Ο σύγχρονος στύλος της Ορθοδοξίας, μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, σε πρόσφατη επιστολή του -12 Ιουνίου 2015- στην Ι.Κ. του Αγίου Όρους, τόνιζε μεταξύ άλλων και τα εξής: ‘Η δημόσια προβολή της ομοφυλοφιλίας, εκτός του ότι προσβάλλει την δημοσία αιδώ και την θρησκευτική μας συνείδηση, στέλνει προς τους νέους μηνύματα ανώμαλης σεξουαλικής συμπεριφοράς και αποτελεί τορπίλη στα θεμέλια της ελληνικής οικογένειας και της κοινωνίας με το οξύ δημογραφικό πρόβλημα, αλλά και αιτία ψυχοπαθολογικών διαταραχών στα παιδιά, που θα ανατραφούν από ομοφυλοφιλικά ζεύγη, όπως θα επιδιωχθεί στο επόμενο στάδιο’».

Ας μη ξεχνάμε ότι Πειραιώς και Νατσιός πρωτοστάτησαν στην ακύρωση των νέων προγραμμάτων σπουδών για το μάθημα των Θρησκευτικών, προσφεύγοντας στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Στο όχι πολύ μακρινό 2015, στο Ξενοδοχείο Βυζαντινό της Πάτρας έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Δ. Νατσιού με τίτλο «Τα Νεοταξικά βιβλία γλώσσας του Δημοτικού σχολείου και γυμνασίου». Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης, Προϊστάμενος τότε του Ι. Ναού Αγίου Ανδρέου, η Αφροδίτη Σκαλτσά- Δημητρακοπούλου, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας και ο ίδιος ο Δημήτρης Νατσιός. Φυσικά ο π. Νικόλαος δεν έχει καμία σχέση με τη ΝΙΚΗ αφού είναι γνωστό πως η οικογένειά του ανήκει στον προοδευτικό χώρο.

Πρόσφατα, είδε το φως της δημοσιότητας κείμενο του κληρικού της Μητροπόλεως Πατρών Αναστάσιου Γκοτσόπουλου υπέρ της «ΝΙΚΗΣ» του Δ. Νατσιού. Εκεί σημειώνει καθαρά πως ο Νατσιός στηρίζεται από «πνευματικούς ανθρώπους, τους οποίους η εκκλησιαστική συνείδηση αναγνωρίζει». Και μας διαβεβαιώνει: «Είναι, επίσης, πολλαπλώς αποδεδειγμένο ότι ο Νατσιός ανέλαβε τη διακονία της ΝΙΚΗΣ κάνοντας υπακοή σε τέτοιους πνευματικούς ανθρώπους. Ας κάνουμε και εμείς υπακοή».

Αναμφίβολα στηρίζεται και από Μονές του Αγίου Όρους που υπηρετούν την «αντιπατριαρχική ατζέντα»: υπέρ της Ρωσίας, εναντίον της Ουκρανίας, εναντίον των διαχριστιανικών και διαθρησκειακών διαλόγων τους οποίους διεξάγει το Οικουμενικό Πατριαρχείο και άλλα συναφή. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο site του κόμματος δημοσιεύεται κείμενο υπέρ του Δ. Νατσιού με την υπογραφή: Αγιορείτης Μοναχός!

doc 20230526 57141596 960x600 2

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Όμως, η διείσδυση της ΝΙΚΗΣ είναι ευρεία. Αν κανείς κοιτάξει προσεκτικά κάποιους υποψήφιους του κόμματος, θα δει ενδιαφέροντα πράγματα. Για παράδειγμα: Στην Αχαΐα κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής ο θεολόγος Παναγιώτης Γκουρβέλος, αδελφός του προϊσταμένου του Μητροπολιτικού Ναού Πατρών Αρχιμ. Αμβρόσιου Γκουρβέλου, στενού συνεργάτη του μητροπολίτου Πατρών Χρυσοστόμου.

Γράφτηκε και λέχθηκε ότι η «βάση» της ΝΙΚΗΣ είναι η Βόρεια Ελλάδα, λόγω του ότι εκεί δραστηριοποιείται ο αρχηγός της. Όμως, η ΝΙΚΗ τα πήγε περίφημα στις εκλογές της 21ης Μαΐου στην Αχαΐα, χάρη σε οικογένειες με ιερείς και επιρροή στον εκκλησιαστικό χώρο! Έλαβε 6.641 ψήφους και ποσοστό 3,71%, κάτι που σημαίνει πως αν είχε μπει στη Βουλή, θα εξέλεγε βουλευτή. Κάτι που μπορεί εύκολα να γίνει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Πρώτος σε σταυρούς είναι ο αντιεμβολιαστής φυσικοθεραπευτής Σπύρος Τσιρώνης.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ακολουθεί τμήμα από τα τελευταία κείμενα των ανθρώπων της Νίκης. Έγραφαν την περασμένη Παρασκευή: «ΣΟΚ έχει πάθει η κοινωνία μετά την είδηση ότι το υπουργείο διαφθοράς και α-παιδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νίκης Κεραμέως έχει εγκρίνει ψηφιακό υλικό ερωτικού περιεχομένου (πορνοταινιών) για την λεγόμενη «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» των μαθητών, δηλαδή την σεξοποίησή τους και την εξοικείωσή τους με την ομοφυλοφιλία! Από την διαθέσιμη πλατφόρμα του υπουργείου διαφθοράς και α-παιδείας μία «δασκάλα» σε σχολείο της Αθήνας επέλεξε την ταινία «Αγόρια στο ντουζ» για να «παιδαγωγήσει» τους 10χρονους μαθητές της! Αποτέλεσμα ήταν ένα παιδί να επιστρέψει στο σπίτι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, μπερδεμένο και προβληματισμένο και να κάνει εμετούς. Το γεγονός δεν ξέφυγε της προσοχής και άλλων γονέων, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την προβολή της ταινίας. Οι γονείς του παιδιού που αρρώστησε έστειλαν εξώδικο στον διευθυντή, στην πρωτοβάθμια και στο υπουργείο διαφθοράς και α-παιδείας, ζητώντας να μάθουν κατά πόσο ήταν «παιδαγωγικό» το περιεχόμενο της ερωτικής ταινίας και κατά πόσο ήταν νόμιμη η συμπεριφορά της «δασκάλας»!

Στη συνέχεια ο Νατσιός μιλά για «σεξοδικτατορία» και ότι οι «γραμματιζούμενοι της ομοφυλοφιλικής σεξο-προπαγάνδας προβάλουν την δικαιολογία ότι τα παιδιά έχουν απορίες για τα όρια «της φιλίας», «της αγάπης» και «της ομοφυλοφιλίας»! Και για αυτόν τον λόγο επεμβαίνουν οι ίδιοι (ως ειδήμονες; ως τί;) στην τρυφερή τους ηλικία να τα επηρεάσουν με τον τρόπο που εκείνοι θέλουν. Και στο τέλος καταλήγει με το εξής «αμίμητο»: Κάνουν τα παιδιά μας δαίμονες: Μαυρίστε τους»!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

You may also like

Comments are closed.

mitsotakis erdogan arthrou1 ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης και Ερντογάν: Άφησαν για αργότερα τα δύσκολα, έδωσαν νέο ραντεβού τον Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη

Συμφωνώντας ότι διαφωνούν ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιβεβαίωσαν χθες από τη ...