ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Δεν έχουμε καμία πληροφορία» λέει η Τουρκία για το εξαπλό έγκλημα στη Λούτσα – «Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση»

Facebook
Twitter

«Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση με τους Τούρκους πολίτες που σκοτώθηκαν στην Ελλάδα. Το περιστατικό είναι πολύ πρόσφατο, δεν έχουμε καμία πληροφορία», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Αλί Γερλικάγια κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Άγκυρα, αναφερόμενος στην εξαπλή δολοφονία στη Λούτσα.

«Στόχος μας είναι να καταστήσουμε τη χώρα μας μία από τις ασφαλέστερες στον κόσμο με επιχειρήσεις κατά των εθνικών, περιφερειακών και τοπικών οργανώσεων οργανωμένου εγκλήματος. Δεν θα ανεχθούμε ποτέ οργανώσεις οργανωμένου εγκλήματος ή δομές τύπου μαφίας. Τις τελευταίες 90 ημέρες συνελήφθησαν 1.767 ύποπτοι σε 92 επιχειρήσεις κατά οργανώσεων οργανωμένου εγκλήματος. Οι 430 από αυτούς συνελήφθησαν και για τους 203 εξ αυτών ελήφθησαν αποφάσεις δικαστικού ελέγχου», τόνισε ο Τούρκος ΥΠΕΣ για τους έξι δολοφονημένους στη Λούτσα.

«Μιλάμε για ομάδες που χρησιμοποιούν μοτοσικλετιστές ως εκτελεστές. Ένας από αυτούς είναι ο Μπαρίς Μπογιούν, το όνομα του οποίου ακούγεται συχνά. Λέγεται ότι το πρόσωπο αυτό χρησιμοποιήθηκε ως εντολέας στις εκτελέσεις των σερβικών μαφιόζικων ομάδων. Τον Αύγουστο, ο αστυνομικός μας Χακάν Τελί έπεσε την ώρα του καθήκοντος.

Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής σε μια συμμορία που ονομαζόταν Ανουτζούρ, για την οποία δεν είχαμε ακούσει ποτέ πριν. Ένα μέλος αυτής της συμμορίας, όπως αναφέρθηκε, σκοτώθηκε σε ένα χωριό της Ισπανίας. Εκτελέσεις συνέβησαν στην Ιταλία, τη Γεωργία, τη Γαλλία και πιο πρόσφατα στην Ελλάδα.

Λέω ότι ο αγώνας κατά του εγκλήματος έχει αποτύχει και ότι η Τουρκία έχει γίνει κέντρο διακίνησης ναρκωτικών επί των ημερών του πρώην υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού», σχολίασε από την πλευρά του ο ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Μουράτ Μπακάν.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top