ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δεν πέθανε από καρκίνο η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Facebook
Twitter
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Μπορεί η 33χρονη μητέρα να έλεγε ότι η 69χρονη έφυγε από τη ζωή από καρκίνο τον Σεπτέμβριο του 2020, κάτι τέτοιο φαίνεται ότι τελικά δεν ισχύει σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο ιατρικός φάκελος της Ευγενίας Κούτρα αναφέρει ότι η 69χρονη σπιτονοικοκυρά έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο στις 9 Σεπτεμβρίου με πυρετό. Αυτός ήταν και ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο, ενώ έκανε και μία σειρά εξετάσεων. Αρχικά, την ίδια ημέρα υποβλήθηκε σε υπέρηχο, ο οποίος είναι καθαρός. Δηλαδή, δεν υπήρξε κάποιο εύρημα.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, συνεχίζει να έχει εμπύρετη δραστηριότητα. Φτάνει μέχρι κα τους 40 βαθμούς και υποβάλλεται σε νέα σειρά εξετάσεων, στις οποίες γίνεται και έλεγχος καρκινικών δεικτών, οι οποίοι δείχνουν φυσιολογικοί.

Στη συνέχεια υποβάλλεται σε αξονική εγκεφάλου και θώρακος, και τα ευρήματα δείχνουν ότι βρέθηκε υγρό στον πνεύμονα, βλάβες στο ήπαρ που χαρακτηρίζονται ως καλοήθεις ενώ εντοπίστηκε αυξημένος όγκος στη μήτρα.

Μαρτυρία καθηγητή ογκολογίας στην εκπομπή αναφέρει ότι ο καρκίνος του ενδομήτριου που αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου της είναι μία ασθένεια που είναι εύκολο να εντοπιστεί… Δηλαδή, δε μπορεί να οδηγήσει κάποιον στο νοσοκομείο και τέσσερις ημέρες αργότερα να πεθάνεις.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top