ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Διαγόρας- Παναχαϊκή 1-2: Στον Α΄Γύρο «καθάρισε» ο Κυβελίδης

Facebook
Twitter
Για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής είχαν μονομαχήσει Διαγόρας και Παναχαϊκή στα Βραχνέικα και θα τα πουν πάλι την προσεχή Κυριακή (13/2-15:00) στην Αγυιά.

Στο παιχνίδι του πρώτου μισού του πρωταθλήματος η Παναχαϊκή είχε νικήσει δύσκολα και με ανατροπή (2-1), χάρη σε 2 γκολ του Λεωνίδα Κυβελίδη και αυτό ήταν και το πρώτο «2» των κοκκινόμαυρων.

Ο Διαγόρας ήταν εξαιρετικός και προηγήθηκε στο 17΄με σουτ του Δημόπουλου, ενώ είχε και δοκάρι σε σουτ του Αποστολόπουλου. Στο 34΄ο Κυβελίδης αστόχησε σε πέναλτι, αλλά στην επαναφορά νίκησε τον Μικέ και έφερε το ματς στα ίσια, για να δώσει τη νίκη στο 83΄με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κωνσταντακόπουλου.

Μάλιστα στους πάγκους των δύο ομάδων υπήρχαν οι Ανδρέας Ζήκος και Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, αλλά την προσεχή Κυριακή θα δούμε τους Αλέξη Σπηλιόπουλο και Σούλη Παπαδόπουλο αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις…

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μ. Μικές, Σαρρής, Δημόπουλος, Σίδερης, Καπετανάκης, Καλλιτσουνάκης, Σταυρόπουλος (84′ Σκούρτας), Αποστολόπουλος (85′ Αγκαράι), Ν. Βλασόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Αλεξανδρής (73′ Θ. Βλασόπουλος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αθανασόπουλος, Πολίτης, Στασινόπουλος, Σμύλτος, Κωνσταντακόπουλος, Τεγούσης, Αλεξόπουλος (65′ Στεργίδης), Παπαχρονόπουλος (65′ Κόκας), Κυβελίδης, Χαντί (29′ λ.τ. Μπουρλάκης), Καρακλάιτς (75′ Μικελάτος).

matchnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top