ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Διαψεύδουν κατηγορηματικά σενάρια συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

Facebook
Twitter

Στη διάψευση δημοσιεύματος περί συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Αριστερά προχώρησαν και τα δύο κόμματα.

Σε πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Απογευματινή κάνει λόγο για «κόλπο grosso από τον Νίκο Ανδρουλάκη με τη Νέα Αριστερά», με το σχήμα να επιδιώκει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση με τους 32 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συν τους 11 της Νέας Αριστεράς. Υπενθυμίζεται ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από 36 βουλευτές.

«Το ΠΑΣΟΚ πορεύεται στο προσκήνιο, όχι με παρασκηνιακές συμφωνίες»

Για ανεδαφικά σενάρια κάνουν λόγο κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη και προσθέτουν πως «το ΠΑΣΟΚ πορεύεται στο προσκήνιο και όχι με παρασκηνιακές συμφωνίες».

Αυτή την ώρα προτεραιότητα είναι η αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Η συζήτηση για την κεντροαριστερά είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και δεν θα επιτρέψουμε να εκφυλιστεί», δηλώνουν κύκλοι του ΠΑΣΟΚ.

«Αβάσιμα σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης»

Με ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για επιχείρηση εμπλοκής του κόμματος και στελεχών του «στους δικούς τους τακτικισμούς και σε σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης».

«Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι:

  • Η κρίση του πολιτικού συστήματος και πολύ περισσότερο της Αριστεράς και του προοδευτικού χώρου δεν μπορεί να ξεπεραστεί με τακτικισμούς και διαρροές.
  • Τα σενάρια περί παρασκηνιακών συζητήσεων και ακύρωσης της αυτόνομης πορείας της Νέας Αριστεράς που αντιμετωπίσαμε και προεκλογικά, είναι παντελώς αβάσιμα. Έχουμε απαντήσει ξεκάθαρα ότι για εμάς η Αριστερά δεν είναι σημαία ευκαιρίας.
  • Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι θα εργαλειοποιήσουν τη Νέα Αριστερά για τα εσωκομματικά τους ζητήματα.», τονίζει η Νέα Αριστερά.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top