Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Αυξημένες καταθέσεις με πόλεμο – ακρίβεια!

Facebook
Twitter
Οι καταθέσεις των Αχαιών στις Τράπεζες αυξήθηκαν κατά 61 εκατομμύρια ευρώ στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2022. Σύμφωνα με τα στοιχεία της «Πολιτείας» στις αρχές του έτους στα τραπεζικά υποκαταστήματα του Νομού ήσαν κατατεθειμένα 3,336 δις και έξι μήνες αργότερα το ποσό έφτασε τα 3,397 δις.

Πώς εξηγούν στελέχη της τοπικής τραπεζικής αγοράς την αύξηση των καταθετικών εισροών και που την αποδίδουν, ενώ οι φοροτεχνικοί την συνδέουν και με την παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και τον μειωμένο ΕΝΦΙΑ.

ΘΕΩΝΗ ΠΑΝΤΕΛΗ

Η μάνα που δούλευε

στο χωράφι και σκοτώθηκε

Μητέρα τεσσάρων παιδιών η 59χρονη Θεώνη Παντελή που βρήκε τραγικό τέλος στη Βαλμαντούρα. Την καταπλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε. Ήταν έμπειρη, αλλά ήταν κακιά η στιγμή…

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 10 02 222605Μπλόκο στις

διπλοσταθμεύσεις

Από σήμερα οι αστυνομικοί βγαίνουν με μπλοκάκια και… κατσαβίδια για αφαίρεση πινακίδων στο κέντρο της Πάτρας. Στόχος οι διπλοσταθμεύσεις που προκαλούν «έμφραγμα» στο κυκλοφοριακό.

 

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η δίκη για τους

φόνους της Ζακύνθου

Στις 14 Οκτωβρίου ξεκινά στην Πάτρα η δίκη για τη δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη και του συζύγου της Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο. Δολοφονήθηκαν με ένα χρόνο διαφορά.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ

Ήρθε η ώρα να πάρουμε

το «Τραμ» στα σοβαρά

Η πρόταση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την αξιοποίηση της μελέτης του 2009 που εξασφαλίζει τη λύση στις μετακινήσεις των πολιτών στην Πάτρα. Θα συνεισφέρει στην απρόσκοπτη λειτουργία του εμπορίου και την προσέλκυση καταναλωτικού κοινού.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 10 02 222605ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ

«Αντίο» με όσα δεν

προλάβαμε να πούμε

Ο αδικοχαμένος συμπολίτης που ετοίμαζε αδελφοποίηση με το μικρασιατικό χωριό καταγωγής κατοίκων της Παραλίας Πατρών, Λεύκωμα της περιοχής και «πακέτο» μελετών από Παραλιώτες επιστήμονες του εξωτερικού.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗ «ΝΥΧΤΑ»

«Καθίστε φρόνιμα» με επιχείρηση

σε καταστήματα διασκέδασης

Ο προβληματισμός της τοπικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. από πρόσφατα επεισόδια στη «νύχτα» της Πάτρας, αλλά και οι πληροφορίες για δραστηριότητα ατόμων που επιδιώκουν τον έλεγχο της διασκέδασης, προκάλεσε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση με έξι προσαγωγές. Οι εξορμήσεις θα συνεχιστούν.

ΑΧΑΪΚΗ

Τα βλέμματα στραμμένα

στη μεγάλη δίκη

Εβδομάδα τελικής προετοιμασίας για την έναρξη της πολύκροτης δίκης με κατηγορίες σε βάρος 83 προσώπων, μεταξύ των οποίων και 16 που είχαν θητεύσει στα Συμβούλια της Τράπεζας.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 10 02 222605ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Τα αδέσποτα μπήκαν

στην τραπεζαρία!

Το πρόβλημα των αδέσποτων στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας όχι μόνο παραμένει αλλά και διογκώνεται. Τα τετράποδα εκτός από τους χώρους του Πανεπιστημίου μπαινοβγαίνουν ακόμη και στην τραπεζαρία που γευματίζουν οι φοιτητές για να εξασφαλίσουν τροφή! Τι θα συμβεί αν εισβάλλει στον ίδιο χώρο μία αγέλη;

ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ

Σε ένα χρόνο

μία πολυθρόνα!

Οι πλημμυροπαθείς των Ιτεών περιμένουν αποκατάσταση από τον περασμένο Νοέμβριο. Καταγγέλλουν πως το μόνο «έργο» που είδαν μέχρι τώρα είναι μία πολυθρόνα με την οποία έκλεισε η τρύπια σωλήνα αντλιοστασίου.

Ο μαγκουροφόρος που

παρά λίγο να φάει ξύλο

Παρά λίγο να φάει ξύλο ο ηλικιωμένος με τη μαγκούρα που παρενοχλούσε ανήλικα αγόρια και κορίτσια στα Ψηλαλώνια. Ο άνδρας που κυκλοφορεί μέρα νύχτα στην Πλατεία προκαλεί αναστάτωση.

ΑΧΑΪΑ

Ποιος θα

μαζέψει ελιές;

Έρχεται η ελαιοκομική περίοδος, αλλά η έλλειψη εργατικών χεριών προκαλεί πονοκέφαλο στους παραγωγούς. Αλβανοί και Βούλγαροι έφυγαν από την Αχαΐα και αναζητούνται εργατικά χέρια.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top