ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Ανήλικοι μπράβοι αλωνίζουν στην Πάτρα

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 02 19 222258
Ομάδες ανηλίκων δρουν στην Πάτρα με λογική «συμμορίας». Δραστηριοποιούνται κυρίως στο κέντρο της πόλης και προσφέρουν προστασία σε άλλους ανήλικους και ομάδες που έχουν προηγούμενα μεταξύ τους.

Ήδη έχουν καταγραφεί επεισόδια ιδιαίτερα στην Πλατεία Γεωργίου, γεγονός που κινητοποίησε την τοπική Αστυνομία. Τα σημεία στα οποία συχνάζουν επιτηρούνται διαρκώς από αστυνομικούς. Καταγγελία στην «Πολιτεία».

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ: Χόρεψαν μαζί με τους μεγάλους

«Έσπασε» κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής, το Καρναβάλι των Μικρών και γέμισαν χθες με χρώματα, παιδικά χαμόγελα και φωνές οι δρόμοι της Πάτρας. Στην αφετηρία της παρέλασης βρέθηκαν πάνω από 15.000 μικροί καρναβαλιστές.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 02 19 222258ΤΙ ΖΗΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ – ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΙΖΩΝΟΣ

Καρναβάλι: Ανησυχεί ο συνωστισμός και προτείνονται δραστικά μέτρα

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το Πατρινό Καρναβάλι. Οι Αρχές αναμένουν πως οι φετινές εκδηλώσεις θα προσελκύσουν ίσως το μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών στον θεσμό. Προβληματισμός στην Αστυνομία για το ενδεχόμενο συνωστισμού σε σημεία όπου χρειάζονται παρεμβάσεις. Τι προτείνεται για τη Ρ. Φεραίου, τι θα γίνει στη Μαιζώνος.

ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ

Ο άνδρας με την κουκούλα και το εύφλεκτο υγρό

Ένα άτομο με κουκούλα και full face πλησιάζει την παλιά «Αλάμπρα»

στα Ψηλαλώνια. Ρίχνει εύφλεκτο υλικό στην πρόσοψη, και βάζει φωτιά.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 02 19 222258ΤΡΙΗΜΕΡΟ

Άλλοι μένουν και άλλοι φεύγουν από την πόλη

Δεν είναι μόνο οι Πατρινοί που τους εξιτάρει το Καρναβάλι και δεν πρόκειται να χάσουν ούτε χορό. Είναι και εκείνοι που επιλέγουν να φύγουν από την πόλη το τελευταίο τριήμερο επιλέγοντας δημοφιλείς προορισμούς.

Ποιοι είναι αυτοί και ποια είναι τα μισθώματα που καλούνται να καταβάλουν οι εκδρομείς του τριημέρου. Μεγάλη η ζήτηση για ξενοδοχεία, ξενώνες αλλά και διαμερίσματα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Βρίσκουν κοινό τόπο για τις δημοτικές εκλογές

Διερευνητικές επαφές με θετικό πρόσημο ανάμεσα σε Πατρινούς αυτοδιοικητικούς που αναζητούν τη δημιουργία ενός συνδυασμού με κεντροαριστερό προφίλ. Συνάντηση Σκαρμέα – Ρώρου και άλλων προσώπων που αναζητούν κοινό τόπο.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 02 19 222258ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια

με νέους σε Αχαΐα και Δ. Ελλάδα

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτια σε Επικράτεια. Οι νέοι στην Αχαΐα μαζί με τους «παλιούς» και η επιβεβαίωση της «Πολιτείας» για την υποψηφιότητα του Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Προσέξτε τι πίνετε

το Καρναβάλι

Προσοχή συστήνουν οι επιστήμονες στους νέους που θα καταναλώσουν αλκοόλ στη διάρκεια του Καρναβαλιού. Σε ετοιμότητα τα Νοσοκομεία της πόλης για την αντιμετώπιση περιστατικών μέθης και δηλητηρίασης

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

Πώς «τσίκνισαν» στις γειτονιές-

Οι πατρινοί στο «φακό» της «Πολιτείας»

Η «Πολιτεία» τήρησε το έθιμο και βρέθηκε στις γειτονιές της Πάτρας την Τσικνοπέμπτη. Γλέντι, χορός, τραγούδια και πολλά σουβλάκια. Οι πατρινοί γιόρτασαν όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 02 19 222258ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Το παραλιακό μέτωπο

που δεν άλλαξε ποτέ!

Απλές φωτογραφικές συγκρίσεις αποδεικνύουν πως το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας παραμένει ίδιο και απαράλλακτο. Καμία παρέμβαση και ούτε ίχνος φροντίδας σε σημεία που αποτελούν σταθερές για τον πολίτη. Όλα δείχνουν πως οι ευκαιρίες για την πόλη χάνονται.

Η διάβρωση καταστρέφει

το δικό μας μέλλον

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που αφορούν στις ακτογραμμές της Δυτικής Ελλάδας που βρίσκονται σε διάβρωση. Περιφέρεια και Πανεπιστήμιο δίνουν μάχη για να τις προστατέψουν

 

You may also like

Comments are closed.