ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Άνοιξε η όρεξη των τοκογλύφων στην Πάτρα!

Facebook
Twitter
Η ενεργειακή κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις στην Πάτρα, άνοιξαν την όρεξη των τοκογλύφων. Μέσα σε ένα τοπίο οικονομικής αβεβαιότητας και προβλημάτων ρευστότητας εξαιτίας κυρίως των συσσωρευμένων οφειλών τους, αρκετές επιχειρήσεις αναζητούν σανίδα σωτηρίας. Και από εκεί και πέρα αρχίζουν να «δαγκώνουν» τα κυκλώματα των τοκογλύφων, οι οποίοι γνωρίζουν καλά πως το αδίκημα που διαπράττουν «δένεται» δύσκολα από τις διωκτικές Αρχές.

Η ΕΣΤΙΑΣΗ «ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ», Η ΑΓΟΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ

«Έκαναν Πάσχα» τα Χριστούγεννα

Η αγορά της Πάτρας γέμισε από καταναλωτές, ενώ το αδιαχώρητο επικράτησε στα καφέ και στα καταστήματα εστίασης την παραμονή των Χριστουγέννων. Ουρές και στα Ζαχαροπλαστεία, ενώ την τιμητική τους είχαν και τα ρεβεγιόν. Τα ταμεία «ζεστάθηκαν», ενώ ανάλογη κίνηση αναμένεται και την Πρωτοχρονιά. «Βούλιαξαν» τα Καλάβρυτα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 12 26 213017

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΔΡΑΣΤΩΝ

Ληστείες «καρμπόν» που βγάζουν

απ’ το ράφι τα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Η ληστεία της Παρασκευής στην τράπεζα Πειραιώς της Έλληνος Στρατιώτου «γεννά» συνειρμούς. Με τον ίδιο τρόπο είχε δράσει δίδυμο (πάλι) δραστών και σε άλλη Τράπεζα της Πάτρας. Η Αστυνομία ξεσκονίζει παλιότερες υποθέσεις και προχωρά σε συγκρίσεις οπτικού υλικού.

ΠΑΤΡΑ

Προσοχή,ο σκύλος… δαγκώνει

Προβληματίζουν οι δύο επιθέσεις μεγαλόσωμων σκύλων μέσα σε μία εβδομάδα στην Πάτρα. Μία γυναίκα και ένα αγόρι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο, ενώ αναδύεται και πάλι το μείζον θέμα της σωστής φύλαξης των τετράποδων.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 12 26 213017ΡΕΒΕΓΙΟΝ

Η Πρωτοχρονιά

βγάζει  έξω

τους Πατρινούς

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των Πατρινών για διασκέδαση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι πολλοί χώροι όπου διοργανώνονται ρεβεγιόν αλλά και η… στέρηση των προηγούμενων ετών λόγω της πανδημίας αυξάνει τη συμμετοχή στο κατακόρυφο.

Γιατί θα γίνω

καπετάνιος

Δυο Αχαιοί σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών του Εμπορικού Ναυτικού, μιλούν στην «Πολιτεία» για την επιλογή τους. Ήταν μόνο το κριτήριο της επαγγελματικής αποκατάστασης που τους επηρέασε;

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 12 26 213017Ιτιές: Μετά τη μήνυση

έρχονται κινητοποιήσεις

«Ζεσταίνονται» για κινητοποιήσεις οι κάτοικοι των Ιτεών και όπως φαίνεται δεν θα αρκεστούν στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν για αποζημιώσεις και έργα μετά την θεομηνία του περασμένου Νοεμβρίου του 2021.

Πετρόπουλος: «Επιμελής ο Δήμος για

την πυρασφάλεια των σχολείων»

Ο αντιδήμαρχος απαντά στις ερωτήσεις της «Πολιτείας» για την πυρασφάλεια στα Σχολεία μετά το κλίμα που δημιουργήθηκε πρόσφατα. «Ο Δήμος υπήρξε επιμελέστατος» τονίζει και αναφέρεται στο σύνολο των ενεργειών που έγιναν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ

Μία συζήτηση για την Ευρωβουλή

και την Ευρω-διαφθορά

Η πρώην Υπουργός Ανάπτυξης και πρώην ευρωβουλευτής σχολιάζει τα Ευρω-σκάνδαλα σε μία Ήπειρο που πλήττεται από την ενεργειακή κρίση. Κριτική και αδυναμίες στην Ε.Ε.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top