Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Χειροπέδες στους ληστές και βιαστές της Δυτικής Αχαΐας

Facebook
Twitter
protoselido

Στα χέρια στων αστυνομικών της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας βρίσκονται οι τρεις Πακιστανοί  που την περασμένη εβδομάδα άρπαξαν ζευγάρι εργατών γης και αφού λήστεψαν τον άνδρα βίασαν και τη σύντροφό του.

Η ΕΛ.ΑΣ. έδρασε σε χρόνο ρεκόρ παρ’ ότι τα στοιχεία που είχαν στην κατοχή τους τα στελέχη της ήσαν λιγοστά. Ωστόσο, προκαλούν προβληματισμό στις Αρχές τα συχνά περιστατικά σε βάρος εργατών στην περιοχή Λάππα, με αποτέλεσμα να έχει ενεργοποιηθεί το ενδιαφέρον των αστυνομικών σε όλα τα σημεία που θεωρούνται ύποπτα για την τέλεση αδικημάτων κακουργηματικού χαρακτήρα.

protoselido

ΘΡΙΛΕΡ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Το καρότσι με το βρέφος «κόλλησε» στην πόρτα του τρένου

Θρίλερ στον προαστιακό της Πάτρας, όταν καροτσάκι με βρέφος… εγκλωβίστηκε στην πόρτα του βαγονιού και ενώ το τρένο αναχωρούσε από την στάση του Καστελόκαμπου για Ρίο. Εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού με πολίτες να προσπαθούν να τραβήξουν το καρότσι.

 

Γυμνιστές στο Ρίο προκάλεσαν

την παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.

Παραλία γυμνιστών σε απόσταση αναπνοής από το Porto Rio στην δυτική του πλευρά. Γυμνιστές, κυρίως άνδρες, εντοπίστηκαν μέχρι και από αστυνομικούς στο συγκεκριμένο σημείο, μετά από καταγγελία. «Τους είδαμε και τους απομακρύναμε» δήλωσε στην «Πολιτεία» αστυνομικός που περιπολούσε στην περιοχή.

 

ΦΩΤΙΕΣ – ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ

Χάθηκαν περιουσίες και ζητούνται μέτρα ανακούφισης

Δεκάδες χιλιάδες στρέμματα αγροτικής έκτασης μετατράπηκαν σε «κρανίου τόπο» από τη μεγάλη πυρκαγιά που «σάρωσε» ότι βρήκε στο πέρασμά της στην περιοχή της Τριταίας. Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η «Πολιτεία» έχουν καταστραφεί τεράστιες εκτάσεις με ελαιόδεντρα, κτηνοτροφικές μονάδες και ζώα. Κάτοικοι της περιοχής έμειναν ακόμη και χωρίς σπίτι, ενώ ζητείται άμεσα να γίνει καταγραφή των ζημιών προκειμένου να αποζημιωθούν οι πληγέντες. Τι δηλώνουν στην «Πολιτεία».

protoselido

ΕΡΕΥΝΑ

Που χάθηκαν οι οικοδόμοι

από την Αχαΐα;

Στην Πάτρα και σε όλη τη ζώνη που καλύπτεται από το Ρίο στην Κάτω Αχαΐα ο αριθμός των τεχνιτών του κατασκευαστικού κλάδου υπολογίζεται στους 2.500. Ο αριθμός τους βαίνει διαρκώς μειούμενος.

 

ΜΑΙΖΩΝΟΣ

«Η πεζοδρόμηση

θα αρχίσει κανονικά»

Ο αντιδήμαρχος έργων το ξεκαθαρίζει στην «Πολιτεία». Η αντιδρόμηση αρχίζει αύριο Τετάρτη κανονικά. Οι ενστάσεις της Αποκεντρωμένης για τις αντιδρομήσεις.

 

ΑΙΓΙΟ

Η Αστυνομία παίρνει μέτρα για 

τη δίκη του εγκλήματος

Μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα στο ΜΟΔ Αιγίου, οπότε και σημειώθηκαν έντονα επεισόδια στην υπόθεση του φρικτού εγκλήματος της Κ. Αχαΐα, η Αστυνομία παίρνει δρακόντεια μέτρα Ασφαλείας. Η δίκη είχε διακοπεί και αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα με την δικαστική αίθουσα να μετατρέπεται σε φρούριο προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία.

protoselido

Η 26χρονη που βρίσκει

χρυσό στις παραλίες…

Στόχος της χαμένα χρυσαφικά τα οποία εντοπίζει και τα πουλά κερδίζοντας τον επιούσιο. Πόσα χρήματα έχει «βγάλει».

 

ΙΑΣΟΝΑΣ ΦΩΤΗΛΑΣ

Το καρναβάλι, το Ρωμαϊκό Ωδείο και

το ραντεβού με τον Δήμαρχο Πατρέων

Τα μηνύματα του νέου υφυπουργού Πολιτισμού Ιάσονα Φωτήλα στην «Πολιτεία» με την ανάληψη των καθηκόντων του. Θα γίνει σύντομα ραντεβού με τον Δήμαρχο Πατρέων. Πώς εξασφαλίζονται κονδύλια για το Πατρινό Καρναβάλι.

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

«Δεν είμαι κολλημένη

με καμία καρέκλα»

«Αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού ο ανασχηματισμός. Οι αποφάσεις του είναι σεβαστές όταν μας αναθέτει καθήκοντα αλλά και όταν μας αλλάζει».

 

ΑΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Η θηριώδης αποχή αναντίστοιχη για

μία χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία»

Συνέντευξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στην «Πολιτεία». Ο Αχαιός πολιτικός δηλώνει πως έχει χαθεί η εμπιστοσύνη και ο καθένας δίνει τη δική του μάχη επιβίωσης.

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top