ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διαβάστε στην «Πολιτεία»: «Εφιάλτης» δίχως τέλος στα «ράφια»!

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 09 25 210235
Αυτοψία της «Πολιτείας»: Καταγράψαμε όλες τις τιμές στα ράφια δύο super market της Πάτρας. Η ακρίβεια οδηγεί τους πολίτες στην απόγνωση, οι τιμές… εξωφρενικές, σε σύγκριση με τις αρχές του 2022. Και δυστυχώς οι Πατρινοί καλούνται μέσα στον Οκτώβριο να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς οι ανατιμήσεις στα βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης συνεχίζονται.

Την ίδια ώρα οι οδηγοί αυτοκινήτων στην Πάτρα «τρίβουν τα μάτια τους» για τις τιμές που υπάρχουν στα καύσιμα σε σύγκριση με άλλες πόλεις!

ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ «ΠΙΑΝΟΥΝ» ΤΑ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ

Ο Δήμος μετρά τα επίπεδα της ηχορύπανσης στην Πάτρα. Ειδικές συσκευές έχουν ήδη τοποθετηθεί πέριξ του Αρσακείου ενόψει της λειτουργίας του νέου Δημαρχείου.

Ως γνωστόν το κέντρο της πόλης δέχεται μέρα νύχτα «βροχή» από ντεσιμπέλ.

ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

«Χακάρουν» από το εξωτερικό λογαριασμούς Πατρινών

Πληθαίνουν ανησυχητικά και στην Πάτρα οι περιπτώσεις χακαρίσματος τραπεζικών λογαριασμών. Ανυποψίαστοι συμπολίτες βλέπουν τα χρήματά τους να χάνονται χωρίς προηγουμένως να έχουν προχωρήσει σε ύποπτη συναλλαγή. Πώς στήνουν το «πάρτι» οι χάκερ.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 09 25 210235

ΠΑΤΡΑ

Η οπλοφορία έχει

τον δικό της «νόμο»

Παράνομοι οπλοφόροι συλλαμβάνονται κατ’ επανάληψη αλλά ξεμπερδεύουν γρήγορα με το Νόμο. Το πρόβλημα είναι πως εξακολουθούν να οπλοφορούν προκαλώντας προβλήματα στην πόλη.

Αμετανόητος

ο… γιατρός

Συνεχίζεται ο σάλος μετά την αποκάλυψη της «Πολιτείας» για επιστήμονα Νοσοκομείου που παραπέμπει ασθενείς σε ιδιωτικό κέντρο της Πάτρας.

ΛΑΪΚΕΣ

«Βάλε μου ένα

ευρώ ντομάτες»

Με το «σταγονόμετρο» ψωνίζουν οι καταναλωτές στις λαϊκές αγορές. Παρά τις χαμηλές τιμές πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν μικρές ποσότητες και παίρνουν σχεδόν άδειες τσάντες, ίσα για να βγει η ημέρα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 09 25 210235

ΕΝΟΙΚΙΑ

Τα air bnb

«σηκώνουν» τις τιμές

Η επένδυση σε διαμερίσματα με την μορφή της βραχυχρόνιας μίσθωσης ένας από τους σημαντικούς λόγους της αύξησης των ενοικίων στην Πάτρα. Μεγάλο το ενδιαφέρον για τα air bnb και απροθυμία ιδιοκτητών να νοικιάσουν σπίτια σε οικογένειες.

 

ΔΕΗ

Χρωστάς 800 και

«φεσώνεσαι» 8.000!

Όσοι δεν πλήρωσαν τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς της ΔΕΗ καλούνται δικαστικά να πληρώσουν πολύ περισσότερα για αποζημίωση και ηθική βλάβη…

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 09 25 210235

Μάμος: Η μπύρα «καλπάζει»,

οι εγκαταστάσεις καταρρέουν

Σε άλλες χώρες θα είχε μετατραπεί σε μουσείο. Αντ’ αυτού οι πρώην εγκαταστάσεις «Μάμος» βρίσκονται ήδη σε φάση κατάρρευσης…

 

ΕΦΥΡΑ

Ένας φόνος

με πολλά «κομμάτια»

Η εξιχνίαση της δολοφονίας του 68χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στην Εφύρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. «Χρειάζεται προσοχή, κανείς να μην προτρέχει» εκτιμά και προτρέπει έμπειρος αξιωματικός.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ

Κάποτε ήταν η «Ριβιέρα» μας

και τώρα μαραζώνει

Απ’ την ζωντάνια, του 19ου αιώνα και ως τα χρόνια της μεταπολίτευσης, στην παρακμή και την εγκατάλειψη του σήμερα. «Οδοιπορικό» της «Πολιτείας» στην περιοχή…

 

ΦΩΚΙΩΝ ΖΑΪΜΗΣ

Πολιτισμός και νέα ταλέντα

με φορέα της Περιφέρειας

Στα σκαριά από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η δημιουργία νέου φορέα με άξονα τον Πολιτισμό και την ανάδειξη νέων ταλέντων.

 

ΘΕΟΤΟΚΗ ΝΤΟΛΠΑΤΣΗ

Η Ολυμπιακή Γη και η μόνιμη

τέλεση των Αγώνων στην Ελλάδα

Η Πρόεδρος της Olympiko Vision αναλύει στην «Πολιτεία» το όραμα της μόνιμης διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα. Η προσπάθεια για μετονομασία της της Δυτικής Ελλάδας σε «Ολυμπιακή Γη».

 

You may also like

Comments are closed.