Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Έκρηξη στα ενοίκια της Μαιζώνος, η πεζοδρόμηση φέρνει τα πάνω-κάτω στην αγορά

Facebook
Twitter
protoselido

Τα έργα πεζοδρόμησης είναι σε εξέλιξη, δεν έχουν διέλθει την Ερμού, όμως τα παζάρια για τα ενοίκια δίνουν και παίρνουν. Στην κυριολεξία γίνεται «σφαγή» μεταξύ επιχειρηματιών και ιδιοκτητών ακινήτων με τους δεύτερους να ζητούν μέχρι και διπλάσια ή και τριπλάσια ενοίκια!

Ιδιοκτήτες ακινήτων μισθώνουν ήδη σε Αθηναίους ή Θεσσαλονικείς αφού οι Πατρινοί αδυνατούν να πληρώσουν τα συγκεκριμένα ποσά!

Απομένει να δούμε αν θα κυριαρχήσουν τα εμπορικά ή τα καταστήματα εστίασης.

 

ΠΑΣΟΚ

Μεγάλος νικητής των εκλογών

ο Νίκος Ανδρουλάκης με 59,9%

Από νωρίς ξεκαθάρισε το τοπίο στις χθεσινές εκλογές του ΠΑΣΟΚ (β’ γύρος). Ο Χάρης Δούκας έκανε παραδοχή της ήττας του σχεδόν μία ώρα μετά το κλείσιμο της κάλπης. Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν ο μεγάλος νικητής και πλέον εδραιώνει για τα καλά την κυριαρχία του στο κόμμα το οποίο ανεβαίνει εξαιτίας των όσων συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

protoselido

ΑΙΓΙΟ

Θύμα διάρρηξης αστυνομικός

Μπαράζ κλοπών στην περιοχή του Αιγίου. Μέχρι και αστυνομικός έπεσε θύμα διάρρηξης ο οποίος αντέδρασε με κατάθεση μήνυσης. Καμία εξιχνίαση μέχρι σήμερα κάτι που ανησυχεί τις Αρχές.

 

ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΨΕΚΑΣΜΟΙ

Τα αεροσκάφη της άσκησης

«ξύπνησαν» τους συνωμοσιολόγους

Σάλος στο διαδίκτυο με αναφορές για «ψεκασμούς» στον ουρανό της Πάτρας και λευκές γραμμές που φαίνονταν κάθε μέρα και μάλιστα σε σχηματισμούς! Οι αερομαχίες των πολεμικών αεροσκαφών της άσκησης του ΝΑΤΟ «ξύπνησαν» τις θεωρίες των συνωμοσιολόγων.

 

 

ΒΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Μου χτύπησαν το παιδί δύο φορές

Καταγγελία μητέρας στην Πολιτεία. Σε δημοτικό σχολείο της Πάτρας το παιδί της έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και μάλιστα δύο φορές. Η σχολική κοινότητα… καθυστερεί στην παρέμβασή της.

protoselido

ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ

«Ξεσκονίζουν» τον γυμνό Πατρινό δεσπότη

Μετά τις αποκαλύψεις της «Πολιτείας» για τον δεσπότη από την Πάτρα που διατηρούσε ερωτική σχέση με γυναίκα και κυκλοφορούσε γυμνός σε παραλίες το Πατριαρχείο ξεκινά έρευνα. Την υπόθεση ανέλαβε ο Μητροπολίτης Κρήνης Κύριλλος. Κατέθεσαν ήδη η πρώην σύντροφος του Δεσπότη, ενώ ο Πατρών Χρυσόστομος κατέθεσε μέσω υπομνήματος.

 

 

Η δημοτική αρχή αφήνει

άστεγες τις παρατάξεις

Θύελλα αντιδράσεων από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Το «στεγαστικό» εξακολουθεί να αποτελεί μείζον ζήτημα αντιπαράθεσης. Ξενοίκιασε από την οδό Αλ. Υψηλάντου το Σπιράλ.

 

ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΗ

Ο χάρτης των γαλάζιων

καφενείων στην Πάτρα

Οι συζητήσεις στην Πάτρα μεταξύ Νεοδημοκρατών δίνουν και παίρνουν. Μητσοτάκη,  Σαμαράς και Καραμανλής φέρνουν «γκρίνιες» μεταξύ παραδοσιακών οπαδών.

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

Η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ θα ομαλοποιηθεί

Ο πρώην υπουργός μιλά στην «Πολιτεία» για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και εκτιμά ότι το κόμμα του θα δώσει ανάσες στην κοινωνία. Η αναφορά του στον Αλέξη Τσίπρα και στον ρόλο του.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top