ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διαβάστε στην «Πολιτεία»: «Έσπασαν» τα κοντέρ, έγινε νέα αρχή

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 02 27 231055
Το Πατρινό καρναβάλι του 2023 πέρασε στην ιστορία. Μετά από τρία χρόνια πανδημίας, η επανεκκίνηση του κορυφαίου θεσμού της πόλης ανοίγει δρόμους για μία νέα εποχή.

Οι χιλιάδες επισκέπτες και πρωτίστως το ρεκόρ συμμετοχής στις μεγάλες παρελάσεις αναδεικνύουν τη νέα δυναμική του και επιβάλλουν στους διοργανωτές να σχεδιάσουν μεθοδικά και υπεύθυνα για το μέλλον. Λάθη και παραλείψεις υπήρχαν. Αλλά αυτή η συζήτηση δεν είναι του παρόντος. Προέχει η ανάδειξη των νέων ιδεών αλλά και των πολλαπλών δράσεων που θα φέρουν το καινούργιο….

ΓΙΑΤΙ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

Η Παρέλαση δεν τελείωσε ποτέ!

«Χάθηκε η μπάλα» στο τέλος της Καρναβαλικής παρέλασης. Δόθηκε εντολή να σταματήσει η μουσική. Ο κόσμος μπήκε στο δρόμο με αποτέλεσμα το πολυπληθέστερο γκρουπ του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού και άλλα δύο πληρώματα που ακολουθούσαν να μην ολοκληρώσουν το πέρασμά τους.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 02 27 231055ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Ναρκωτικά και… ριφιφί στο Αστυνομικό δελτίο

Η άλλη πλευρά του Καρναβαλιού. Πενήντα δικογραφίες για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών σχημάτισαν οι αστυνομικοί. Συλλήψεις τη μέρα και τη νύχτα. Επεισοδιακό ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο.

6η ΥΠΕ

Όλα τα Νοσοκομεία

σε διαρκή εφημερία

Ο σχεδιασμός της 6ης ΥΠΕ με την απόφαση να είναι σε διαρκή εφημερία όλα τα Νοσοκομεία της Πάτρας καθώς και κέντρα Υγείας της πόλης, έφερε αποτέλεσμα. «Όλα λειτούργησαν άψογα», λέει ο Γιάννης Καρβέλης.

Σιντριβάνια στο έλεος του χρόνου

«Οι εργασίες συντήρησης και διάσωσης των σιντριβανιών της Πλατείας Γεωργίου δεν είναι εύκολη υπόθεση», απαντά ο αντιδήμαρχος υποδομών. Η πόλη περιμένει ωστόσο από το 2021.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 02 27 231055ΔΙΑΒΡΩΣΗ

Προσφυγές κατοίκων

μπλοκάρουν τα έργα

Επανεξετάζονται τα τεύχη δημοπράτησης του έργου προστασίας της Ακτής στα Τσουκαλέικα. Τι λέει στην «Πολιτεία» ο Χ. Μπονάνος.

ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Οι εργαζόμενοι σε γνωστή επιχείρηση που εδρεύει κοντά στην Πάτρα δουλεύουν σαν ρομπότ χωρίς να αναπτύσσουν καμία ανθρώπινη, συναδελφική, ή κοινωνική σχέση μεταξύ τους. Δεν μπορούν να ανταλλάξουν ούτε μία… καλημέρα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 02 27 231055ΜΑΞΙΜ ΝΑΒΡΟΤΣΚΙ

«Αν έβλεπα τον Πούτιν

θα τον σκότωνα»

Μάξιμος Ναβρότσκι. Ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής, νέο απόκτημα του Πάτραι περιγράφει δακρύζοντας τη φρίκη του πολέμου στη χώρα του. «Όμορφοι άνθρωποι. Ωραίος και αξιοπρεπής κόσμος. Και τώρα; Χιλιάδες απ’ αυτούς, νεκροί…», θα πει στην «Πολιτεία» σκύβοντας το κεφάλι.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Πήρε «φωτιά» το

Πειθαρχικό Συμβούλιο

Πάει για το πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών και τέταρτος δικηγόρος που φαίνεται πως εξαπατούσε πελάτες του. Έχουν προηγηθεί τρεις. Οι δύο μπήκαν σε αργία και ο τρίτος αναμένεται να έχει την ίδια τύχη.

Άνθρωπος της τέχνης

και της προσφοράς

Ο 23χρονος Πατρινός που αποδεικνύει ότι η πόλη είναι φυτώριο ταλέντων. Ο Νικόλας Λάππας είναι καλλιτέχνης με μέλλον, αλλά και άνθρωπος της προσφοράς.

 

You may also like

elikoptero ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στην Κεφαλονιά – Δυο ελαφρά τραυματίες

Αναγκαστική προσγείωση έκανε ελικόπτερο σε χωράφι, βορειοανατολικά του αεροδρομίου στην Κεφαλονιά. Ο κυβερνήτης, διαπίστωσε μηχανικό πρόβλημα και προσγείωσε ...

Comments are closed.