Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Για ποιο λόγο ο Μαρλαφέκας «δίνει τη σκυτάλη» στον Ποταμίτη

Facebook
Twitter
protoselido

Η κρισιμότητα στη διαχείριση των πόρων του ΕΣΠΑ (ΕΦΕΠΑΕ) αλλάζει τα δεδομένα για τις επιμελητηριακές εκλογές.

Κλείνει ένας κύκλος θεαματικής αναβάθμισης του φορέα σε δύσκολους καιρούς, ανοίγει ένας καινούργιος με τον απερχόμενο πρόεδρο σε ενεργό ρόλο αν χρειαστεί. Τις επόμενες μέρες η κοινή εμφάνιση Μαρλαφέκα, Ποταμίτη και… υποψηφίων.

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας πανελλαδικής εμβέλειας που παίρνει το χρίσμα.

 

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ

«Με είχε κλειδώσει 10 μέρες στο σπίτι»

Η 30χρονη γυναίκα περιγράφει στην «Πολιτεία» τον εφιάλτη που έζησε στα χέρι ενός 50χρονου. Αποπειράθηκε και να την βιάσει και γλίτωσε… στο παρά ένα!

 

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Βρέθηκε λύση για την

αντιδρόμηση της Κανακάρη

Επί τάπητος θα τεθεί η αντιδρόμηση Κανακάρη – Κορίνθου μεταξύ εκπροσώπων του Δήμου, της Περιφέρειας και της Αποκεντρωμένης. Η Περιφέρεια συμφωνεί και όλα δείχνουν ότι το αδιέξοδο θα ξεπεραστεί.  Η δικαιοδοσία της Κορίνθου ανήκει στον Δήμο Πατρέων άρα η αντιδρόμηση επιτρέπεται!

 

ΜΕΣΩ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ

Πώς μεγάλη εταιρεία γλίτωσε

από τα «νύχια» τράπεζας

Εταιρεία με 100 εργαζόμενους απειλείτο με λουκέτο, από τράπεζα που την είχε δανείσει. Κατάφεραν μέσω του εξωδικαστικού να σωθεί η επιχείρηση.

 

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ

Έβρεξε, αλλά η στάθμη του νερού κατέβηκε

Περίεργα φαινόμενα στις τεχνητές λίμνες στα φράγματα Αστερίου και Πηνειού. Μπορεί να έβρεξε τις προηγούμενες ημέρες, όμως η στάθμη του νερού κατέβηκε. Το εκκλησάκι στον Πείρο – Παραπείρο… έχει αναδυθεί πλήρως. Μέχρι και η βάση του φαίνεται πλέον. Αν δεν βρέξει τότε οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας θα αντιμετωπίσουν εφιάλτη.

 

ΕΡΕΥΝΑ

Ποιος ευθύνεται όταν πέφτουν σοβάδες;

Άλλο ένα συμβάν μερικής κατάρρευσης σε παλιό αρχοντικό της Πάτρας. Ο κόσμος κινδυνεύει και αναζητούνται οι ευθύνες. Η «Πολιτεία» απαντά στο ερώτημα ποιος είναι ο υπεύθυνος…

 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΡΑΜΑ

Στο Νοσοκομείο δύο αδέλφια που ζούσαν σε σπίτι – τρώγλη

Η «Πολιτεία» φέρνει στο φως την υπόθεση δύο ανήλικων αδελφών. Οι κοινωνικές υπηρεσίες ειδοποιήθηκαν από το σχολείο και πλέον τα παιδιά ζουν προσωρινά στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρίου. Η παρέμβαση όμως των αρμοδίων κρίνεται απαραίτητη. Ήδη το θέμα βρίσκεται στην Εισαγγελία.

 

 

 

Π. ΝΤΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Έτσι θα έρθουν στην

Πάτρα κρουαζιερόπλοια

Η λίστα απολογισμού κρουαζιέρας την περίοδο 2022 – 2023 κατατάσσει την Πάτρα στην απογοητευτική 47η θέση σε 51 περιοχές της Ελλάδας. Τέσσερις προτάσεις που θα κάνουν την Πάτρα προορισμό.

 

ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

Οδεύει για «ξύρισμα»

Νέες αποκαλύψεις για την πορεία της έρευνας που διεξάγει το Οικουμενικό Πατριαρχείο για τον Πατρινό επίσκοπο που διατηρούσε σχέσεις με γυναίκες και εμφανιζόταν γυμνός στις παραλίες.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top