Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Καρμανιόλες που «μυρίζουν» θάνατο

Facebook
Twitter
Τα στατιστικά στοιχεία της Τροχαίας στην Δυτική Ελλάδα και κατ’ επέκταση και στην Πάτρα, αποδεικνύουν περίτρανα πως τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα, κάποια μάλιστα και θανατηφόρα, γίνονται εντός του αστικού ιστού των πόλεων.

Κύρια αιτία της πρόκλησής τους η παραβίαση της προτεραιότητας, οι προσπεράσεις, και σε ορισμένες περιπτώσεις η υπερβολική ταχύτητα.

Ποια όμως είναι τα σημεία εντός της Πάτρας στα οποία τα τελευταία χρόνια έχουμε θρηνήσει θύματα, έχουν γίνει σοβαροί ή ελαφρότεροι τραυματισμοί, ή και υλικές ζημιές σε οχήματα;

Η «Πολιτεία» χαρτογραφεί σήμερα τις διασταυρώσεις καρμανιόλες που θα πρέπει να προσέχουν όλοι για να αποφεύγονται τα χειρότερα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 11 12 210215

ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ, ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ «ΠΕΤΟΥΝ» ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

Να γιατί λέμε το λάδι… λαδάκι με σεκιούριτι και κάμερες στα ελαιοτριβεία

Συμβαίνει για πρώτη φορά. Στα ελαιοτριβεία της Αχαΐας τοποθετούνται υπάλληλοι ασφαλείας αλλά και κάμερες υπό τον φόβο εκτεταμένων κλοπών του νέου (λόγω αυξημένων τιμών) «χρυσού». Ως «κόρη οφθαλμού» φυλάσσεται πλέον το προϊόν. Καρτέλ, εργάτες και καιρός τριπλασιάζουν τις τιμές του εθνικού μας προϊόντος.

Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ»

Ο ήσυχος «τρομοκράτης» που

ζει και εργάζεται στην Πάτρα

Ο άνδρας που σταμάτησαν οι αστυνομικοί ένα βράδυ για τυχαίο έλεγχο στην Πάτρα, δεν ήταν άγνωστος στις Αρχές. Είχε απασχολήσει για χρόνια την Αστυνομία και την Δικαιοσύνη, κατηγορήθηκε για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», καταδικάστηκε, αθωώθηκε, ζει εδώ και καιρό και εργάζεται στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα χωρίς να έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 11 12 210215ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

Τα παραδέχεται… ιδιοχείρως

Ενώ το Πατριαρχείο ετοιμάζει την καθαίρεσή του πατρινού επισκόπου με τη διπλή ζωή, η «Πολιτεία» παραθέτει χειρόγραφα σημειώματά του: «Έχω γυναίκα και με νοιάζει μόνο ο μισθός» παραδέχεται.

ΦΑΚΕΛΟΣ

Οι ανήλικοι κάνουν ναρκωτικά

και τζογάρουν στο κινητό!

Ναρκωτικά και τζόγος απειλούν τους ανήλικους σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Η «Πολιτεία» αναδεικνύει ένα μείζον κοινωνικό ζήτημα που όλοι το συζητούν αλλά προς το παρόν λίγοι προβλέπουν τις απρόβλεπτες διαστάσεις που λαμβάνει. Το ένα έκτο των μαθητών της πρώτης Λυκείου έχει κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας και από αυτούς οι εννέα στους δέκα κάνναβη.

Το κρίσιμο επτάμηνο

για το ΠΑΣΟΚ

και οι ευρωεκλογές

Τα δίνουν όλα στο ΠΑΣΟΚ της Δυτικής Ελλάδας για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, θεωρώντας αυτή την κάλπη ως εφαλτήριο για τη δεύτερη θέση και την Κυβερνητική πρόταση. Τα σενάρια για το σύστημα και τους υποψήφιους της ευρύτερης περιοχής

Στο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνουν

την αναμονή του «μεσσία»

Σε περιδίνηση ο ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από μία διασπαστική συνεδρίαση της Κεντρικής του Επιτροπής. Στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ξέχασαν την πολιτική «αλφαβήτα» με αποτέλεσμα να πληρώσουν τις παθογένειες της τελευταίας τετραετίας περιμένοντας τον «μεσσία» που όπως φαίνεται δεν ήρθε.

38 συνάνθρωποί 

μας αυτοκτόνησαν

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που αφορούν στις αυτοκτονίες ανθρώπων για λόγους υγείας, συναισθηματικούς ή οικονομικούς στην Δυτική Ελλάδα. Έγιναν με 56 απόπειρες και 38 αυτοκτονίες.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top