Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Κρίσιμες ώρες για την 14χρονη Χριστίνα

Facebook
Twitter
Τα εγκεφαλικά τεστ στα οποία θα υποβληθεί σήμερα θα δώσουν σαφή αποτελέσματα για την κατάσταση της υγείας της 14χρονης. «Πηγές» της «Πολιτείας» αναφέρουν πως τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στο Ρίο επιβαίνοντας σε δίκυκλο που οδηγούσε 16χρονος φίλος της. Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ του ΠΓΝΠ.

Ο ανήλικος νοσηλεύεται επίσης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας αντιμετωπίζοντας σοβαρά ορθοπεδικά προβλήματα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 07 16 214339

ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ

Την μαχαίρωσε στο λαιμό και

το παιδί της καλούσε σε βοήθεια

Πρωτοφανές περιστατικό με 28χρονο άνδρα που μαχαίρωσε την 25χρονη σύντροφό του ξεσήκωσε τους κατοίκους της περιοχής Σκαγιοπουλείου τα ξημερώματα της Κυριακής. Η γυναίκα νοσηλεύεται στον «Άγιο Ανδρέα». Σεσημασμένος για ναρκωτικά ο δράστης.

 

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Μυοκάστορες «σουλατσάρουν»

σε χωράφια της Δυτικής Αχαΐας

Μυοκάστορες έχουν εγκατασταθεί στα Σαγέικα. Το τρωκτικό που αποτελεί φόβο και τρόμο για τις αγροτικές καλλιέργειες αναπαράγεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Υπενθυμίζεται πως μυοκάστορας είχε βρεθεί νεκρός πριν μερικές εβδομάδες και στην περιοχή της πλαζ.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 07 16 214339ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ

Περιμένουν ακόμη οι πλημμυροπαθείς

Οι πλημμυροπαθείς στη Λακκόπετρα περιμένουν από το 2021, αλλά ο Δήμος τους απαντά πως ευθύνεται η Περιφέρεια που με τη σειρά της διαψεύδει.

ΠΑΤΡΑ

Για εμάς ο καύσωνας αρχίζει σήμερα

Η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή αναμένεται να νοιώσουν περισσότερο το κύμα του καύσωνα από σήμερα Δευτέρα. Η Ειδική προειδοποίηση του Γιάννη Καλλιάνου στην «Πολιτεία» για την Αχαϊκή πρωτεύουσα. «Με 40 έως 41 βαθμούς, ανώτατες θερμοκρασίες για όλη την εβδομάδα».

 

Μπάτλερ: Λίγοι οι Έλληνες, ένας Πατρινός

Ο Κων. Κωστόπουλος μιλάει στην «Πολιτεία» και εξιστορεί πώς έγινε επαγγελματίας και καταξιώθηκε στο χώρο.

 

Οι αστικές συγκοινωνίες της Πάτρας

«θύμα» του κυκλοφοριακού

Πήγαμε στη στάση, μπήκαμε στο λεωφορείο και διαπιστώσαμε πως «κολλάνε» στην πόλη οι Αστικές Συγκοινωνίες. Τι λένε στην «Πολιτεία» οδηγοί και ο Γιάννης Ρήγας.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ακόμη 50 υποψήφιοι από τον Κώστα Σβόλη

Τους 150 υποψήφιους έφθασε επίσημα ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Κώστας Σβόλης. Χθες ανακοίνωσε ακόμη 50 νέα ονόματα.

ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Εθνικό μας χρέος η δυνατότητα

ψήφου σε όλους τους απόδημους»

Συνέντευξη του γενικού γραμματέα διασποράς της Νέας Δημοκρατίας στην «Πολιτεία». Αναφέρει πως ο Νόμος της άρσης των περιορισμών της ψήφου των ομογενών είναι μια εθνική υποχρέωση, που οφείλουμε στον απόδημο Ελληνισμό και θα φέρει πιο κοντά την Ελλάδα με την ομογένεια.

ΝΔ-ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Και επίσημη στήριξη που

του είχε δώσει ήδη ο Κ. Μητσοτάκης

Ήταν γνωστό, αλλά επισημοποιήθηκε. Ο Νεκτάριος Φαρμάκης έχει και επίσημα τη στήριξη της ΝΔ για τις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου. Την Τετάρτη η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top