Διαβάστε στην «Πολιτεία»: NO MALL στην Κωνσταντινουπόλεως – Άλλο ένα σχέδιο που δεν προχωρά

Facebook
Twitter
protoselido (2)

Οι συζητήσεις για το περιβόητο Open Mall της οδού Κωνσταντινουπόλεως έδιναν και έπαιρναν. Χρόνια κρατά και αυτή η «κολώνια» στην Πάτρα αλλά δυστυχώς αποδεικνύεται ότι η «κατάρα» της πόλης σε σχέση με τα αναπτυξιακά έργα κυριαρχεί.

Σύμφωνα με τους παράγοντες που ασχολήθηκαν με την δημιουργία του Open Mall, το έργο έχει «σκαλώσει». Εκτός της στασιμότητας, παρατηρείται και έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά των εμπόρων για να μεταφέρουν εκεί τις επιχειρήσεις τους.

 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΟΥ

Κρίσιμες ώρες για τον

Δημήτρη Καλογερόπουλο

Με βαρύ εγκεφαλικό μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες τα ξημερώματα στο Νοσοκομείο Ρίου ο Δήμαρχος Αιγίου Δημήτρης Καλογερόπουλος. Προ ημερών είχε διαγνωσθεί με βαριά ασθένεια.

protoselido (2)

Η Νάνσυ από την Πάτρα… είχε μπλέξει κόσμο και κοσμάκη

Και άλλα άτομα καταθέτουν στον ανακριτή για το κύκλωμα που εξαπατούσε επιχειρηματίες. Η Νάνσυ από την Πάτρα ήταν ο «εγκέφαλος».

 

ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ

Η Πάτρα να φέρει κοντά

τους 30.000 φοιτητές της

Την ανάγκη να αλλάξει η Πάτρα τον τρόπο διαχείρισης των φοιτητών της τονίζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Σβόλης. Οι φοιτητές είναι μία από τις κυριότερες «πηγές» στην οικονομία της πόλης.

 

Η Σταυρούλα του ΚΤΕΛ… και ο «άγιος» της ΔΙΑΣ

Πριν 32 χρόνια ένα μωρό είχε βρεθεί στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας. Μέσα σε μία μαύρη σακούλα στα σκουπίδια. Το είχε βρει και το έσωσε ο Ανδρέας Κάππος. Η Σταυρούλα υιοθετήθηκε, ζει στην Θεσσαλονίκη και… επίκειται συνάντηση!

 

Έδωσαν 500 ευρώ

αλλά ταξίδι δεν πήγαν!

Την «πάτησαν» 13 Πατρινοί. Πλήρωσαν για ταξίδι στην Φλωρεντία που ποτέ δεν πήγαν. Πλέον αναζητούν δικαστική λύση στο πρόβλημά τους. Η εκδρομή ακυρώθηκε, αλλά χρήματα δεν έλαβαν πίσω.

protoselido (2)

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ

Δεν έκανε τον…Κινέζο

στην πρόκληση για ανάπτυξη

Σε μία πόλη 11 εκατομμυρίων κατοίκων και σε μία μεγάλη έκθεση, η Δυτική Ελλάδα ήταν η τιμώμενη Περιφέρεια. 22 άτομα από την περιοχή μας επισκέφθηκαν την Hanghzou στην «αποστολή» με την Περιφέρεια. Πολλές επαφές και συζητήσεις ακόμη και με έναν παγκόσμιο ψηφιακό κολοσσό. Τον Νεκτάριο Φαρμάκη συνόδευε ο αντιπεριφερειάρχης Τάκης Παπαδόπουλος.

 

Τρόμος για εκπαιδευτικούς στην Πάτρα

Ξεσηκώνονται οι εκπαιδευτικοί της Πάτρας με αφορμή τα περιστατικά βίας στα σχολεία. Κάποιοι μαθητές αλλά και ορισμένοι γονείς δεν διστάζουν… ακόμη και να επιτίθενται.

 

Πόλη αφιλόξενη για τα ΑμεΑ

Συμπολίτες με προβλήματα όρασης κάνουν… ζιγκ ζαγκ, τα εμπόδια για άτομα με καροτσάκι είναι πολλαπλά και σε πολλά σημεία. Ο Αντώνης Χαροκόπος δηλώνει πως το χειρότερο είναι η έλλειψη Παιδείας.

 

Π. ΜΕΛΑΣ

Για το αντλιοστάσιο στην

Ρομάντζα είχαν συμφωνήσει

Ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς δηλώνει πως για το αντλιοστάσιο στην Ρομάντζα αυτοί που σήμερα υποκινούν αντιδράσεις είχαν συμφωνήσει με το έργο. Και απορεί.

 

ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΚΑΙ ΑΧΑΪΚΗ

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Στο εδώλιο θα καθίσει σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τον θάνατο των δύο παιδιών της. Καταθέτει ως μάρτυρας η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα. Την Τετάρτη συνεχίζονται οι απολογίες των κατηγορουμένων στη δίκη για την Αχαϊκή Τράπεζα. Πλησιάζει η ώρα της κρίσης και για τις δύο υποθέσεις.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top