ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Οι πενήντα πατρινοί χρήστες κοκαΐνης στο εδώλιο

Facebook
Twitter
POLITEIA

Τους «έκαψε» η λίστα στην οποία συμπεριλαμβάνονταν ως προμηθευτές κοκαΐνης. Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που εξιχνιάστηκε στην Πάτρα τους είχαν συμπεριλάβει στο πελατολόγιό τους με αποτέλεσμα να κατηγορηθούν ως «πελάτες» για προμήθεια και χρήση ναρκωτικών. Η τετράδα των εμπόρων έχει ήδη καταδικαστεί για κακουργηματικές πράξεις.

Ωστόσο απομένει το Δικαστήριο για τους 50 πατρινούς οι οποίοι κάθισαν στο εδώλιο την Τετάρτη, αλλά η δίκη τους αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο του 2025.

 

ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Βαριά καταγγελία σε βάρος κτηνοτρόφου

για κατ’ επανάληψη βιασμό της κόρης του

Στο εδώλιο θα καθίσει στις 14 Ιουνίου, ένας άνδρας που κατηγορείται για τον κατ’ επανάληψη βιασμό της κόρης του σε χωριό έξω από την Πάτρα. Την καταγγελία για βιασμό έκανε η ίδια η 23χρονη κόρη για τον 56χρονο πατέρα της, κτηνοτρόφο στο επάγγελμα, κάτοικο σε χωριό της ορεινής Αχαΐας.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ_20-05-24

Η μάχη του αλκοτέστ στους

δρόμους της Πάτρας

Κάθε νύχτα (και όχι μόνο) συνεργεία της Τροχαίας στήνουν μπλόκα σε περιοχές που πολλές φορές δεν μπορεί να προβλέψει κανείς. Η μάχη κατά της χρήσης αλκοόλ στην οδήγηση κορυφώνεται.

 

ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ

Ξεκινά η Μαιζώνος από Αράτου έως Γούναρη

Μετά την ολοκλήρωση των έργων του ΔΕΔΔΗΕ ξεκινούν τα έργα της πεζοδρόμησης της Μαιζώνος από την Αράτου έως τη Γούναρη. Ο Δήμος προβλέπει ότι η εκκίνηση θα γίνει το αργότερο έως τις 10 Ιουνίου. Ο χάρτης με τις αλλαγές που προβλέπονται για το κέντρο της Πάτρας.

 

Πόσα «καταθέτει» στην

Εφορία η Δυτική Ελλάδα

Το δηλωθέν εισόδημα που αντιστοιχεί στο σύνολο των υπόχρεων της Δυτικής Ελλάδας είναι 3,38 δις. Πολλά τα λεφτά, μικρό το όφελος.

 

Στην Αχαΐα φυλάσσονται  Κειμήλια

από τα Πάθη του Χριστού

Φυλάσσονται στη Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών που είναι μία από τις αρχαιότερες και τις πιο σημαντικές στη Δυτική Ελλάδα. Τμήματα του Τίμιου Ξύλου, της Χλαμύδας και του Ακάνθινου Στεφάνου βρίσκονται ανάμεσα σε άλλα κειμήλια στο Μοναστήρι.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ_20-05-24

 

Ζητά παρέμβαση Εισαγγελέα

για τους ανήλικους

Μετά το ρεπορτάζ της «Πολιτείας» για την είσοδο ανήλικων στα καταστήματα διασκέδασης ο πρώην πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Γ. Κοτοπούλης ζητά παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών.

 

 

 

 

ΑΧΑΪΑ: ΒΡΟΧΗ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ

ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΑ

Δύο σοβαρές περιπτώσεις εκβίασης εξιχνιάστηκαν σε Πάτρα και Δυτική Αχαΐα από αστυνομικούς. Στη μία περίπτωση γυναίκα ζητούσε λεφτά για να μην καταγγείλει βιασμό και στην άλλη επιχειρηματίας δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους για το πελατολόγιό του. Σύλληψη και ταυτοποίηση των δραστών.

 

ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ

Η δομή-πρότυπο που

κοσμεί την πόλη

Η «Πολιτεία» κάνει αυτοψία στο ίδρυμα που για δεκαετίες λειτουργεί υποδειγματικά με έναν και μόνο σκοπό: να δώσει χωρίς να πάρει. «Χρωστάμε πολλά στην τοπική κοινωνία» λέει η πρόεδρος του ιδρύματος Κατερίνα Νικολάου.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΡΤΖΗΣ

Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει

τα πάντα στη ζωή μας

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών αναλύει τις επιδράσεις που θα έχει στην εργασία και τη ζωή μας η τεχνητή νοημοσύνη. Τι αλλαγές έρχονται και σε ποιους τομείς θα είναι αισθητή η επίδρασή της.

 

Πέντε δεκαετίες ζωής

συμπλήρωσε το «Εντελβάις»

Η «Πολιτεία» στα άδυτα του εργοστασίου των 5.000 τετραγωνικών στη Λεύκα με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 50 χρόνων λειτουργίας της γνωστής επιχείρησης.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top