Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Πήγε να γίνει μακελειό σε Δημοτικό σχολείο

Facebook
Twitter
protoselido

Τα βεγγαλικά που άρχισαν να εκτοξεύουν στη διάρκεια σχολικής γιορτής στο δημοτικό σχολείο Καλλιθέας, πήραν «τρελή» πορεία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 9χρονου μαθητή. Τα πάντα γύρω άρχισαν να θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη με τους γονείς να τρέχουν ανάστατοι να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το τραυματισμένο παιδάκι. Τι λέει ο πατέρας του. Προσήχθη υπεύθυνη του τοπικού Συλλόγου.

 

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Αθροιστικές ποινές έως και 60

χρόνια αντιμετωπίζουν οι «αναρχικοί»

Συνεχίζεται και σήμερα στην Πάτρα η δίκη των 7 αντιεξουσιαστών που κατηγορούνται για κατοχή όπλων, εκρηκτικών, διάπραξη ληστειών και άλλα αδικήματα. Αθροιστικά αντιμετωπίζουν ποινές έως και 60 χρόνια.

 

protoselido

 

ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

Μόνο λίγες ώρες μένουν στα κρατητήρια

Την έντονη αντίδραση αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών προκαλεί η ποινική αντιμετώπιση συλληφθέντων για υποθέσεις σχετικές με το αντικείμενο της Υπηρεσίας τους. Αφορμή πρόσφατη υπόθεση κακουργηματικού χαρακτήρα, για την οποία οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με τυπικούς περιοριστικούς όρους.

 

 

 

ΠΑΤΡΑ

Airbnb ακόμα

και σε δεντρόσπιτο

Eκατόν εξήντα επτά χώροι νοικιάζονται σήμερα στην Πάτρα μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Ανάμεσά τους και ένα δεντρόσπιτο. Τα φθηνότερα και το πιο ακριβό

ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Σήμερα η δίκη για το έγκλημα

πάθους στην Κ. Αχαΐα

Το άγριο φονικό του Απριλίου 2023, σε χωράφι κοντά στην συνοικία των Τσιγγάνων στην Κ. Αχαΐα αναβιώνει σήμερα το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου. Το θύμα είχε δεχτεί 59 μαχαιριές.

Ο δράστης είχε αποφασίσει να «ξεπλύνει με αίμα» την ντροπή που έλεγε πως ένιωθε καθώς είχε υποψιαστεί πως η γυναίκα του τον απατούσε με έναν συνομήλικο κουμπάρο του.

 

protoselido

ΠΑΤΡΙΝΟΙ

Έγιναν «τουρίστες»

επενδύοντας στον τουρισμό

Οι συμπολίτες που τόλμησαν να μεταναστεύσουν και να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα επενδύοντας στην «τουριστική βιομηχανία» της χώρας.

 

 

 

 

Γιατί οργίστηκαν προεκλογικά, 

στελέχη της τοπικής ΝΔ

Εντάσεις και προβληματισμοί για τα οποία ενημερώθηκε η κεντρική διοίκηση του κόμματος προέκυψαν προεκλογικά στην τοπική Νέα Δημοκρατία. Στο στόχαστρο των στελεχών της κομματικής οργάνωσης βρέθηκαν άτομα που κατά τους ισχυρισμούς των νεοδημοκρατών δεν συμμετείχαν στην προεκλογική μάχη. Οι ίδιοι αντέτειναν πως έχουν μακρά κομματική συμμετοχή σε δύσκολους αγώνες για την Παράταξη.

 

Οι «σπαζοκεφαλιές»

του Προαστιακού

Τα δρομολόγια και η ταλαιπωρία για τους πολίτες. Τι γίνεται με Παραλία και Κ. Αχαΐα. Πώς επιβάτες κλειδώθηκαν στο τρένο με θερμοκρασία 40 βαθμών Κελσίου!

protoselido

 

ΑΧΑΪΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Με Ιάσονα εντός και Χριστίνα

εκτός ο ανασχηματισμός

Το τηλεφώνημα του Πρωθυπουργού στον Ιάσονα Φωτήλα έγινε το πρωί της Παρασκευής. Ο νέος Υφυπουργός Πολιτισμού ανέλαβε καθήκοντα, ενώ η Χριστίνα Αλεξοπούλου που αντικαταστάθηκε μίλησε για τον ένα χρόνο της θητείας της.

 

 

 

 

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΙΖΩΝΟΣ

Ξεκινούν αμέσως μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι εργασίες πεζοδρόμησης της οδού Μαιζώνος. Αν και η ημερομηνία της έναρξής τους έχει αναβληθεί αρκετές φορές, τώρα φαίνεται πως είναι έτοιμο το χρονοδιάγραμμα αλλά και ο τρόπος. Δύο συνεργεία «πιάνουν» δουλειά. Το ένα από Αράτου και το άλλο από Γούναρη. Το έργο θα γίνεται ανά τετράγωνο με χρονικό περιθώριο 20 ημερών για κάθε τμήμα.

 

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΚΟΤΣΟΥΛΙΑΣ

Ο Δήμαρχος έχασε αυτή την άνιση μάχη

Ταύτισε τη ζωή του με την Αυτοδιοίκηση. Ο επί σειρά ετών Δήμαρχος Δύμης και Κ. Αχαΐας έχασε χθες την άνιση μάχη που έδινε για τη ζωή του.

 

ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΛΗΝ…

Το «ταμείο» των κομμάτων

στις Ευρωεκλογές στην Αχαΐα

Όλοι χαμένοι με εξαίρεση τα μικρά κόμματα στις ευρωκάλπες της Αχαΐας. Η Νέα Δημοκρατία έχασε δυνάμεις αλλά δεν τις κέρδισε ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε το ΠΑΣΟΚ.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top