ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Πως «ταξιδεύουν» τα λεφτά από τις απάτες

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 02 12 234800
Μεσάζοντες και τρίτα πρόσωπα εξυπηρετούν με το αζημίωτο τα κυκλώματα των απατεώνων που δρουν σε όλη την Επικράτεια.

Τα μέλη των κυκλωμάτων αφού αποσπάσουν χρήματα από τα θύματα τα «σπρώχνουν» σε λογαριασμούς προσώπων υπεράνω υποψίας οι οποίοι στη συνέχεια, αφού κρατήσουν την προσυμφωνημένη «προμήθεια» τα «σπρώχνουν» σε άλλα πρόσωπα προκειμένου οι Αρχές να χάσουν τα ίχνη των διαδρομών του χρήματος.

Η γιαγιά που κλειδώθηκε

μέσα στο πάρκο!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη στο Σκαγιοπούλειο και προκάλεσε κινητοποίηση της Αστυνομία. Έμεινε εγκλωβισμένη χωρίς κινητό τηλέφωνο και ζητούσε βοήθεια από τους περαστικούς. Τη λύση έδωσε ένας ταξιτζής.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Η ΟΠΚΕ ανέβηκε στο βουνό

και οι κάτοικοι «ανάσαναν»

Ορεινή Αχαΐα. Μία μεγάλη περιοχή που χρειάζεται αστυνόμευση. Ο Δήμος Καλαβρύτων, ένας από τους μεγαλύτερους σε έκταση Δήμους της χώρας, αντιμετωπίζει προβλήματα εγκληματικότητας. Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ανέλαβαν το δύσκολο έργο της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή και οι πολίτες «ανάσαναν».

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 02 12 234800Το πρωί τα βάζουν,

τη νύχτα τα κλέβουν!

Στο ίδιο έργο θεατές οι επαγγελματίες και οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Πάτρας. Την μέρα βάζουν καλώδια… και τη νύχτα τα κλέβουν! Οι δράστες καταστρέφουν τις υποδομές.

ΑΧΑΪΑ

Νέες υποψηφιότητες

σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ανακατεύεται η «τράπουλα» για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα. Πιθανές είσοδοι προσώπων φέρνουν τα πάνω κάτω στο κυνήγι του σταυρού. Ποιοι πιθανόν να είναι οι νέοι διεκδικητές της βουλευτικής έδρας.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 02 12 234800ΠΑΤΡΑ

Ανησυχεί η παραβατικότητα των ανηλίκων

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικές Αρχές της Πάτρας για την εγκληματικότητα των ανηλίκων η οποία παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια αυξητική τάση. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ανήλικοι είναι Ρομά οι οποίοι είτε δρουν μεμονωμένα, είτε σε μικρές παρέες μέχρι 3-4 ατόμων είτε και σε μεγαλύτερες.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΧΑΛΗΣ

Το ντοκιμαντέρ που «δένει»

την Αχαΐα με την  Calabria

Μία ταινία που «δένει» Αχαΐα και Calabria. Τι αποκαλύπτει ο διάσημος Πατρινός συνθέτης Αλ. Χάχαλης για το ντοκιμαντέρ που θα πάει με αξιώσεις στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ ΣΑΣΣΟ

Ο Ιταλός που ερωτεύτηκε

την πόλη και έγινε Πατρινός

Ο Ιταλός που ήταν, είναι και θα είναι ερωτευμένος με την Πάτρα. Ο Εντουάρντο Σάσσο «άλλαξε» τη Φλωρεντία με την πόλη των ονείρων του την οποία επισκέφθηκε για πρώτη φορά όταν ήταν 10 ετών.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 02 12 234800ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΑ

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ

Τη δική του «σφραγίδα» στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος της Πάτρας για την Τσικνοπέμπτη (16 Φεβρουαρίου) θα βάλει και φέτος από νωρίς το πρωί ο Πολιτιστικός Οργανισμός με την πραγματοποίηση μιας σειράς δράσεων σε γειτονιές και πλατείες της πόλης.

Οι Πατρινοί αναμένεται να γιορτάσουν την Τσικνοπέμπτη με τον παραδοσιακό τρόπο και χιλιάδες σουβλάκια στα κάρβουνα.

ΠΕΤΡΟΣ ΨΩΜΑΣ

«Θα είμαστε η επόμενη

Δημοτική Αρχή»

Ο Πέτρος Ψωμάς μιλάει στην «Πολιτεία», προβλέπει πως το «σπιράλ» θα είναι η επόμενη Δημοτική Αρχή και υπογραμμίζει: «Βλέπω την Πάτρα των δικών μας ονείρων».

 

You may also like

Comments are closed.