Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Πράσινο υδρογόνο από την Πάτρα στην Σουηδία

Facebook
Twitter
ΠΟΛΙΤΕΙΑ_03-06-24

Συμφωνία με την Siemens υπέγραψε εταιρεία από την Πάτρα και το επόμενο διάστημα φιλοδοξεί να αποτελέσει τον κύριο πυλώνα κατασκευής συστημάτων παραγωγής πράσινου υδρογόνου στην Σουηδία.

Η εταιρεία Helbio Α.Ε. ιδρύθηκε στην Πάτρα το 2001 με ιθύνοντα νου τον διακεκριμένο καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Ξενοφώντα Βερύκιο. Στη φωτογραφία ο διευθύνων σύμβουλος και μέλος της ομάδας διαχείρισης Θωμάς Χαλκίδης σε πρόσφατη συνάντηση του με τον αντιπεριφερειάρχη Χ. Μπονάνο.

 

ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Τον καταπλάκωσε το

τρακτέρ και έχασε τη ζωή του

Τραγικό τέλος είχε ένας 60χρονος στο Κρυονέρι Καλαβρύτων. Το τρακτέρ του τον καταπλάκωσε ενώ έκανε αγροτικές εργασίες με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ακόμη ένα περιστατικό στην Αχαΐα από ανατροπή τρακτέρ που συγκλονίζει.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ_03-06-24

 

Το παιδί μου είναι  στον τάφο

και ο σεφ στο facebook

Η μητέρα του 20χρονου Γιάννη Στεργίου μιλάει στην «Πολιτεία» βάλλοντας κατά του οδηγού του ΙΧ που «έκοψε» το νήμα της ζωής δύο νέων ανθρώπων στο τροχαίο της οδού Αρέθα. «Έθαψα το παιδί μου και αυτός κάνει δημόσιες σχέσεις στο facebook» αναφέρει.

 

 

 

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ ΘΕΤΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Χωρίς πρόοδο η έρευνα για την

τραγωδία στην Γέφυρα της Περιμετρικής

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα με την πτώση της Γέφυρας της Περιμετρικής στα Μποζαΐτικα, συγγενείς του θύματος και των τραυματιών δεν βλέπουν πρόοδο στις έρευνες. Τι επισημαίνουν ο δικηγόρος τους και ο εκπρόσωπός τους στην «Πολιτεία».

 

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί μας «ζώνουν

τα φίδια»;

Στη Δυτική Ελλάδα έχουν καταγραφεί τα περισσότερα δαγκώματα φιδιών σε πολίτες. Τι πρέπει να ξέρουμε για τα συμπτώματα από επιθέσεις και ποιες να είναι οι πρώτες αντιδράσεις μας.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ_03-06-24

 

«ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

«Βγήκαν» ειδήσεις

στην ημερίδα για τη

διάβρωση των ακτών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κάτω Αχαΐα η ημερίδα της «Πολιτείας» για τη διάβρωση των ακτών. Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις αλλά και συζήτηση από επιστήμονες.

Η Ελλάδα κατέχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά διάβρωσης σε σχέση με τις Μεσογειακές χώρες. Ποσοστιαία κινείται στο 28,6% με το 23% να αφορά στην Δυτική Ελλάδα.

 

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Τα «στοιχήματα»

δίνουν ΝΔ και εκπλήξεις

σε υποψήφιους

Δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη ΝΔ στις στοιχηματικές προβλέψεις. Ενδιαφέρον στη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών που δείχνει και εκπλήξεις.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ_03-06-24

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Τι βλέπει για την Κεντροαριστερά ο Νίκος Παπανδρέου

Εξέφρασε βεβαιότητα για την ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά «η πορεία της επιστροφής παραδοσιακών ψηφοφόρων θα είναι μακρά».

 

 

 

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΡΟΓΔΑΚΗ

Πολιτική σημαίνει πολίτης

και όχι «ξύλινη» διαδικασία

Με αφορμή την αποψινή της συγκέντρωση στο Royal παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλάει στην «Πολιτεία» παρουσιάζοντας την ατζέντα της στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές της Κυριακής.

 

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Τα «στοιχήματα» της Αχαΐας

για Μητσοτάκη και Ανδρουλάκη

Με συγκεκριμένους στόχους για την Αχαΐα, επισκέφθηκαν την Αχαΐα και Πάτρα Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης. Την τελευταία εβδομάδα αναμένονται στην πόλη Κασσελάκης, Κουτσούμπας και Χαρίτσης.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top