ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διαβάστε στην «Πολιτεία»: «Προσγείωση» της AEGEAN στο αεροδρόμιο Αράξου

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 07 03 231117
Μεγάλη η πιθανότητα να υπάρξει ζωηρό επενδυτικό ενδιαφέρον για το αεροδρόμιο Αράξου από τον Πρόεδρο της Aegean και Olympic Air Ευτύχιο Βασιλάκη.

Κύκλοι με γνώση επί του θέματος θεωρούν βέβαιο το ενδιαφέρον του, αφού ο Mr Aegean θεωρείται ένας από τους εγχώριους παίκτες στην υπόθεση αξιοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας

Πάτρα: Άρχισαν τα «πανηγύρια» με επτά αυτόφωρα για ηχορύπανση

Επιχειρήσεις της Αστυνομίας τη νύχτα του Σαββάτου για ηχορρύπανση και παραβάσεις του ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων. Επτά αυτόφωρα εκ των οποίων τα τρία αφορούσαν σε οργανωτές μεγάλων υπαίθριων εκδηλώσεων.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 07 03 231117Οι φλόγες «έζωσαν»

Αχαΐα και Ηλεία

Πύρινο μέτωπο που ξεκίνησε από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στις Πόρτες Αχαΐας προκάλεσε συναγερμό σε Πυροσβεστική Αστυνομία και Πολιτική Προστασία.

Η πυρκαγιά αναχαιτίστηκε στην Αχαΐα όμως οι άνεμοι την «έσπρωξαν» στην Ηλεία. Εκκενώθηκε οικισμός. Ολονύχτια επιφυλακή για τις αναζωπυρώσεις…

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ

Η τεχνητή νοημοσύνη στα Νοσοκομεία της 6ης ΥΠΕ

Σύγχρονο σύστημα παρακολούθησης, ελέγχου και πρόβλεψης διασποράς μικροβιακών πληθυσμών νοσοκομειακών λοιμώξεων, αλλά και καταγραφής της χρήσης αντιβιοτικών Φαρμάκων και διαχείρισης των οικονομικών στις μονάδες υγείας, θα εφαρμοστεί σε μεγάλες νοσοκομειακές μονάδες της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Μένει στο δρόμο

με τρία παιδιά

Σε λιγότερο από ένα μήνα η μάνα με τα τρία παιδιά (το ένα ΑμεΑ) πρέπει να φύγει από το σπίτι. Η έξωση από την Τράπεζα και η αδυναμία για να βρει νέα στέγη.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 07 03 231117ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Είχε προσαχθεί

για χρήση κοκαΐνης

Το καλοκαίρι του 2006 η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προσαχθεί μαζί με έναν νεαρό στην Αστυνομία για υπόθεση κοκαΐνης. Είχε κάνει χρήση και κατά την επιστροφή τους από διασκέδαση έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών.

«Πέφτουν» υπογραφές

για τη γραμμή Κιάτο-Αίγιο

Πέφτουν μεθαύριο οι υπογραφές για τη σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο-Αίγιο. Ένα ακόμη σημαντικό σιδηροδρομικό έργο στη γραμμή Αθήνας-Πάτρας. Οι στόχοι που έχουν τεθεί από τον Υπουργό Υποδομών.

Δεν κάνει πίσω ο Πελετίδης

για την υπογειοποίηση

Ανυποχώρητος είναι ο Κώστας Πελετίδης για την υπογειοποίηση της γραμμής στην Πάτρα. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη και την Πέμπτη μαζί με την επιτροπή αγώνα στον Καραμανλή.

ΠΑΣΟΚ – ΠΑΤΡΑ

Ο Αύγουστος

«βγάζει» υποψήφιο

Τον Αύγουστο «καθαρίζει» η εικόνα για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Πατρέων. Τα πρόσωπα και ο σημαίνων ρόλος του Γρηγόρη Αλεξόπουλο για την επιλογή.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 07 03 231117ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ

Σωτήρια εξέλιξη

για τα θύματα

Το ποινικό αδίκημα της εκδικητικής πορνογραφίας προβλέπει αυστηρότερες ποινές. «Σημαντικό βήμα» και «εξέλιξη σωτήρια για τα θύματα» δηλώνει ο πατρινός δικηγόρος Νίκος Αφαλωνιάτης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ

Ο Πατρινός που τον

ώθησε στην πολιτική

Ο Πατρινός που έβαλε την ιδέα του κόμματος στον Γιώργο Τράγκα και εκείνος τον απέπεμψε με πολλές αιχμές από τους Πολιτικούς σχεδιασμούς των «Ελεύθερων Ανθρώπων».

 

ΝΙΚΟΣ ΜΟΙΡΑΛΗΣ

Θα θυμίζει ΠΑΣΟΚ

από τα παλιά

Τις παλιές «καλές εποχές» θα θυμίσει η Νομαρχιακή Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα. Συνέντευξη του Νίκου Μοίραλη στην «Πολιτεία».

ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η νόσος του Crohn

και η ελκώδης κολίτιδα

Η «Πολιτεία» μίλησε με την πρόεδρο του Σωματείου Ατόμων με Νόσο Crohn και Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας, κυρία Νίκη Παπαγιαννοπούλου.

Επιτυχής η ενημερωτική ημερίδα, με θέμα την διατροφή στις ΙΦΝΕ, Νήσων.

ΓΙΟΛΑ ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΥ

Η Πατρινή που «πάτησε»

στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Η Γιόλα Γασπαρινάτου-Αλεξοπούλου συμμετείχε στην οντισιόν του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Αμέσως της άνοιξε η πόρτα για να συμμετάσχει ως η μοναδική γυναίκα στη Λυρική Σκηνή.

You may also like

Comments are closed.