Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Ψυχασθενής όρμηξε σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών

Facebook
Twitter
Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η διδασκαλία μαθητών και μαθητριών, γυναίκα με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα μπήκε σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην Πάτρα με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.

Η ιδιοκτήτρια και ο υπάλληλος του φροντιστηρίου κατάφεραν με ψυχραιμία να την αντιμετωπίσουν και εκείνη αποχώρησε βρίζοντας και απειλώντας.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά η γυναίκα είχε φροντίσει να εξαφανιστεί. Αυξάνονται τα περιστατικά ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας στην Πάτρα. Η αδυναμία της ψυχιατρικής αντιμετώπισής τους.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024 03 03 224455

Τα διαζύγια διαμορφώνουν

ψηλές τιμές ενοικίων

Ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που εκτοξεύουν τις τιμές των ενοικίων στην Πάτρα είναι τα διαζύγια. Η «Πολιτεία» παραθέτει στοιχεία μέσω των οποίων προκύπτει πως ένα στα τρία νοικοκυριά στην Δ. Ελλάδα έχει μόνο ένα μέλος και αυτό οφείλεται κυρίως στα χωρισμένα ζευγάρια.

ΠΑΤΡΑ

Τα τέλη «καίνε» την εστίαση που

στοχοποιείται ως το «μεγάλο κεφάλαιο»

Σοβαρές αντιδράσεις από τους επαγγελματίες της εστίασης και αναψυχής στην Πάτρα για  την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει σε υπέρογκη αύξηση των τελών στα τραπεζοκαθίσματα. Ο Κλάδος αντιμετωπίζεται ως το μεγάλο κεφάλαιο της πόλης, την ώρα που θα έπρεπε να είναι κεφάλαιο για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024 03 03 224455ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ

Οι τεχνίτες του Καρναβαλιού «πήραν τα άρματα»

Οι έξι τεχνίτες – καλλιτέχνες του Δήμου ολοκληρώνουν το έργο τους και σε λίγες ημέρες τα 15 άρματα (κάποια ανακατασκευασμένα) θα «τροχοδρομήσουν» στους δρόμους της πόλης. Οι έξι μόνιμοι (οι δύο είναι με σύμβαση εργασίας) και σταθεροί καλλιτέχνες του Πατρινού Καρναβαλιού από τα χέρια των οποίων περνάει όλη αυτή η δουλειά που θα δούμε στις φετινές παρελάσεις. Δείτε τα άρματα.

Τα ΑΤΜ της ταλαιπωρίας

Η πολιτική των Τραπεζών να μειώσουν αισθητά το προσωπικό τους, προκαλεί μεγάλη ταλαιπωρία στους πολίτες. Καθημερινές οι ουρές στα ΑΤΜ και σφάλματα που φέρνουν σε απόγνωση τους συναλλασσόμενους.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024 03 03 224455ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

«Ίλιγγο» προκαλούν οι τιμές ενοικίασης στην Πάτρα

Το τελευταίο τριήμερο της κορύφωσης των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού πλησιάζει και τα στοιχεία για τις τιμές ενοικίασης διάφορων χώρων σε επισκέπτες προκαλούν «εγκεφαλικά».

Ο καθένας νοικιάζει ότι θέλει και όσο θέλει. Δωμάτια με καναπέδες φθάνουν τα 200 ευρώ και AIRBNB που ξεκινούν από 1013 ευρώ τη βραδιά και με τη δέσμευση να γίνει κράτηση για όλο το τριήμερο!

ΑΘΗΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

Το όνειρο της Ιατρικής και το

Σύστημα Υγείας μέσα στις δεκαετίες

Μετά από μία πορεία δεκαετιών στο χώρο, η γνωστή ιατρός –Ακτινοδιαγνώστρια μιλάει στην «Πολιτεία» για τα προβλήματα που συνάντησε τα οποία όπως λέει ακόμη δεν έχουν λυθεί ολοκληρωτικά. Έζησε τα πάντα μέσα στο Νοσοκομείο που όπως λέει είναι το σπίτι της.

Τα πατρινά «αστέρια» του θεάτρου

και του τραγουδιού

Τους «γέννησε» η Πάτρα και έκαναν μεγάλες καριέρες στο θέατρο και το τραγούδι. Αφιέρωμα της «Πολιτείας» σε αυτούς που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

ΚΕΔΕ

Εξελέγησαν Πελετίδης

και Αλεξόπουλος

Η Αυτοδιοικητική Παράταξη «Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι», με επικεφαλής τον Λάζαρο Κυρίζογλου είναι ο μεγάλος νικητής της εκλογικής αναμέτρησης για την ΚΕΔΕ. Εξελέγησαν Πελετίδης και Αλεξόπουλος.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top