ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε στην «Πολιτεία»: Ξεκινούν ιπτάμενοι έλεγχοι για τις ξαπλώστρες στις παραλίες της Δυτικής Ελλάδας

Facebook
Twitter
protoselido

Ξεκινούν έλεγχοι με drones για τις ξαπλώστρες στις παραλίες της Δυτικής Ελλάδας. «Ετοιμοπόλεμο» είναι το τηλεοπτικό συνεργείο που περιμένει την εντολή για την πρώτη του αποστολή σε παραλία. Η εταιρεία που έχει αναλάβει την ευθύνη της εναέριας εποπτείας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα έτσι ώστε να ξεκινήσει την αποστολή της.

Χρήση της ίδιας τεχνολογίας και για τις καμένες εκτάσεις στο πλαίσιο των διεκδικήσεων για αποζημιώσεις.

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

«Κόφτης» στο μεροκάματο ανάλογα με την πελατεία…

Τα 40 ευρώ μεροκάματο αυξομειώνονται ανάλογα με την πελατεία της ημέρας. Τι αναφέρει στην «Πολιτεία» εργαζόμενος -νεαρός σερβιτόρος- που υφίσταται το συγκεκριμένο εργασιακό καθεστώς λόγω ανάγκης.

protoselido

ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ

«Υπεράνω υποψίας» η υπάλληλος

που ξάφρισε χιλιάδες ευρώ

Υπεράνω πάσης υποψίας ήταν για τους ιδιοκτήτες του βενζινάδικου της Πάτρας η υπάλληλος που μαζί με συνεργό της είχε υπεξαιρέσει από την επιχείρηση 293.000 ευρώ. Οι δράστιδες συνελήφθησαν και όπως προέκυψε είχαν πλούσια δράση σε απάτες.

 

ΠΑΤΡΑ

Παραγγέλνουν και ληστεύουν τους διανομείς…

Ο εφιάλτης των διανομέων στην οδό Μίνωος στην Πάτρα ξαναχτυπά. Ληστές τους στήνουν καρτέρι με τέχνασμα την παραγγελία φαγητού. Τα κρούσματα σε βάρος ντιλιβεράδων δυστυχώς πολλαπλασιάζονται, ενώ προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις οι νεαροί δράστες δεν στοχεύουν τα χρήματα, αλλά τα φαγητά…

 

ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο εφιάλτης των κατοίκων θυμίζει… Μενίδι

Οικογένειες ρομά έχουν εγκατασταθεί σε μονοκατοικία στον Άγιο Βασίλειο και προκαλούν τον τρόμο των κατοίκων. Όπως καταγγέλλουν, οι πυροβολισμοί και τα επεισόδια αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.

protoselido

Εκπτώσεις: Το «ταμείο» δεν

εξαρτάται από τις τιμές

Ο γενικός και μεγάλος περιορισμός των δαπανών της οικογένειας θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμό το «ταμείο» των εμπορικών καταστημάτων στη διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου που ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα. Παράλληλα οι αυξημένες υποχρεώσεις των επιχειρήσεων δημιουργούν έναν ακόμη αρνητικό παράγοντα.

 

Τρία εγκλήματα χωρίς δολοφόνους!

Μπερδέσης Φράγκος και Σινούρης. Τρεις δολοφονίες με τις δικογραφίες των υποθέσεων αυτών να εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς αποτέλεσμα για τους τρεις Πατρινούς.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Το «δρεπάνι» των τριών μαθημάτων

Φυσική, Μαθηματικά και Ιστορία «ρίχνουν» τις βάσεις και προκαλούν αναταράξεις στο τέλος των φετινών εξετάσεων. Υπήρξαν όμως και αυτοί που τα κατάφεραν παρά τις δυσκολίες.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΛΩΝΗΣ

Ο Συμπαραστάτης που λύνει προβλήματα των πολιτών

Ο πετυχημένος Συμπαραστάτης του Πολίτη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναλύει στην «Πολιτεία» τα όσα έγιναν και όσα αλλάζουν στη δεύτερη θητεία του. Τι σημαίνει το βλέμμα ενός ανθρώπου που έλυσε το πρόβλημά του.

 

ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Όταν η Ιστορία αρχίζει μπροστά από το δρόμο που μεγάλωσες

«Καντριάνικα Πάτρας», το πρώτο βιβλίο του Νίκου Αντωνόπουλου. Διαβάζοντάς το κατανοείς ότι τελικά «πολιτική είναι η τέχνη να δημιουργείς μία πόλη».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top