ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Διεθνές φεστιβάλ Πάτρας – H Πάτρα Φοράει τα Φεστιβαλι…ικα της

Facebook
Twitter
Σε ρυθμούς Διεθνούς Φεστιβάλ κινείται η Πάτρα, με τον χρόνο για την έναρξη των φετινών εκδηλώσεων να μετρά ήδη αντίστροφα.

Με στόχο την ανάδειξη και προβολή των φετινών ενοτήτων του θεσμού και των εκδηλώσεων που περιλαμβάνει αυτός, ολοκληρώνεται κατά μήκος των αστικών διαδρομών, σε στάσεις λεωφορείων και σε κομβικά σημεία, η τοποθέτηση μεγάλων διαστάσεων καλαίσθητων banner.

Έχει προηγηθεί η «ανάρτηση» σε κομβικά σημεία του εμπορικού κέντρου της πόλης, κατά μήκος των πεζόδρομων της Ρήγα Φεραίου και της Αγίου Νικολάου καθώς και σε διασταυρώσεις αντίστοιχου μεγάλων διαστάσεων υλικού.

Ξεκινά η ενότητα jazz+πραξεις

Ξεχωριστό ύφος και στίγμα αναμένεται να δώσει και φέτος στον θεσμό του Διεθνούς Φεστιβάλ η ενότητα JAZZ+ΠΡΑΞΕΙΣ. Η ενότητα φιλοξενείται φέτος στο νέο πολυχώρο των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων.

Το τριήμερο ξεκινάει την Πέμπτη 1η Ιουλίου με «Τα μπλουζ του Θάνου Μικρούτσικου», με τους Καλλίστρατο Δρακόπουλο στα τύμπανα, τον Μάξιμο Δράκο στο πιάνο, τον Γιώτη Κιουρτσόγλου στο μπάσο, τον David Lynch στο σαξόφωνο, φλάουτο, κρουστά, το Θύμιο Παπαδόπουλο στα πνευστά και τον Χρήστο Θηβαίο στο τραγούδι.

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου, εμφανίζονται οι Γιώργος Μανωλάκης, Νίκος Σιδηροκαστρίτης και Ανδρέας Πολυζωγόπουλος και το μουσικό σχήμα του Μιχάλη Καλκάνη.

Η ενότητα «jazz+πραξεις», ολοκληρώνεται το Σάββατο 3 Ιουλίου με την μπάντα του Σωτήρη Ντούβα και τον διεθνούς φήμης κορυφαίο συνθέτη, τραγουδιστή και παίκτη ούτι, γεννημένο στην Τυνησία Νταφέρ Γιουσέφ.

karnabalika3

karnabalika2 e1624450292725

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top