ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Διευρυμένη Συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Facebook
Twitter
Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Ιουνίου η  πρώτη, μετά την εκλογική διαδικασία της 15ης Μάη, διευρυμένη, με τη συμμετοχή των  Βουλευτών Αχαΐας Σίας Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου, των νεοεκλεγέντων μελών στην Κεντρική Επιτροπή και των Συντονιστών.ιστριών των Οργανώσεων Μελών, συνεδρίαση της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην αίθουσα του ΤΕΕ  στην Τριών Ναυάρχων.

Τη συνεδρίαση άνοιξε ο συντονιστής της ΝΕ Μιχάλης Σιδηρόπουλος αναφερόμενος στο σαφές μήνυμα για πολιτική αλλαγή που δόθηκε στις 15 Μάη. Στην Αχαία ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπερδιπλασίασε τις δυνάμεις του. Χιλιάδες παλαιοί.ες και νέοι.ες  σύντροφοι.ισσες προσήλθαν στις κάλπες για να δηλώσουν ενεργό στήριξη στο βασικό αίτημα για μια προοδευτική κυβέρνηση που θα δώσει ελπίδα και διέξοδο στην κοινωνία.

Τόσο εισηγητικά όσο και στις τοποθετήσεις που ακολούθησαν τονίστηκε ότι τα βασικά πολιτικά και οργανωτικά καθήκοντα για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι η δημιουργική και ουσιαστική ένταξη των χιλιάδων νέων μελών στις οργανώσεις. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα τόσο στις γειτονιές της Πάτρας όσο και στην περιφέρεια της Αχαΐας συναντήσεις υποδοχής των νέων μελών με πολιτικό και πολιτιστικό περιεχόμενο. Στόχος είναι η συμμετοχή όλων των μελών στο πολιτικό μας σχέδιο, με τη δυνατότητα να συζητούν, να προτείνουν και να αποφασίζουν για όλα τα μικρά και μεγάλα  ζητήματα. Επιδίωξη είναι να πάρουν τα μέλη το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους, να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα των μελών του.

Επίσης έγινε αναφορά στην καμπάνια που θα τρέξει το επόμενο διάστημα προκειμένου να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία για τις 5+1 δεσμεύσεις που ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προτείνει ως βάση διαλόγου για μια προοδευτική διακυβέρνηση και αφορούν την προστασία των πολιτών από την ακρίβεια, την ανάκτηση της εργασίας, τη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων και του αγροτικού κόσμου, την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, τη νέα γενιά  και την μεσοπρόθεσμη αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top