ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δικαιώθηκε ο Απόλλωνας από το ΑΣΕΑΔ – Παίρνει πίσω το βαθμό του

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 2021 22 11
Ο Απόλλων Πάτρας και ο Κολοσσός Ρόδου δικαιώθηκαν από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών και θα πάρουν πίσω τον βαθμό που είχε αφαιρεθεί στον καθένα λόγω εκπρόθεσμων φακέλων στην Επιτροπή Αδειοδότησης.

Χθες άλλωστε ο Ηρακλής δικαιώθηκε από του ΑΣΕΑΔ και πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί λόγω της απόρριψης του φακέλου του από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Πλέον η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει είναι η απόφαση του διοικητικού εφετείου σε ό,τι αφορά τον φάκελο του Άρη, και στη συνέχεια το θέμα ενδεχομένως να πάει στον Αθλητικό Δικαστή.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η στάση και η θέση του Συλλόγου από την αρχή που προέκυψε το θέμα με τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού από την ΕΕΑ ήταν και παρέμεινε ξεκάθαρη!

Είχαμε τονίσει και επαναλαμβάναμε σε κάθε ευκαιρία ότι επρόκειτο να γίνει αυτό που πρέπει για να συμμετάσχει η ομάδα χωρίς πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Basket League. Ο φάκελος που είχαμε καταθέσει ήταν πλήρης και αυτό επιβεβαιώθηκε σε δεύτερο βαθμό από το ΑΣΕΑΔ.
Η δικαίωση είναι οριστική και η ομάδα πλέον συνεχίζει απρόσκοπτη την προσπάθεια της για την επίτευξη όλων των στόχων που έχουν τεθεί“.

You may also like

Comments are closed.