ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ 4ΧΡΟΝΟΥ: Καταθέτει σήμερα η μητέρα του 28χρονου Αγρινιώτη

gmbffvwchi642337f7daf36

Συνεχίστηκε χθες Τρίτη 28 Μαρτίου για δεύτερη ημέρα η δίκη στο Πενταμελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων της υπόθεσης που συγκλόνισε το Αγρίνιο αλλά και το πανελλήνιο και που σχετίζεται με την σεξουαλική κακοποίηση παιδιού μόλις τεσσάρων ετών από 29χρονο σήμερα Αγρινιώτη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε o 29χρονος με την κατηγορία της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ΄εξακολούθηση. Η δίκη διεξάγεται απο Στρατοδικείο μιας και οι πράξεις φέρεται να τελέστηκαν όσο ο κατηγορούμενος ήταν στρατιώτης.

Η πρώτη ημέρα της δίκης στις 2 Μαρτίου, διήρκησε αρκετές ώρες και ολοκληρώθηκε στις 7 περίπου το απόγευμα διεκόπη και συνεχίστηκε σήμερα με την εξέταση της της μητέρας του μικρού αγοριού, της θείας του και της γιαγιάς του.

Όλες τους επιβεβαίωσαν τις κατηγορίες, με τη μητέρα να στέκεται ιδιαίτερα στο πώς διαπίστωσε τις πράξεις του κατηγορουμένου, μέσα απο την αλλαγή της συμπεριφοράς του παιδιού της, τις σοκαριστικές  ζωγραφιές που έκανε, αλλά και όσα το ίδιο το παιδί είπε στους γονείς του, τα οποία και επανέλαβε στη συνέχεια σε παιδοψυχολόγους.

Η σημερινή ημέρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και θα εξεταστεί η μητέρα του κατηγορουμένου, που ήταν η νταντά του πεντάχρονου σήμερα και που μέσω της οποίας ο 29χρονος είχε εύκολη πρόσβαση στο παιδί. Όπως είναι γνωστό, η γυναίκα ήδη διώκεται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Η οικογένεια του παιδιού να θυμίσουμε πως κατηγορεί τη νταντά πώς γνώριζε για τις πράξεις του γιου της, χωρίς να κάνει κάτι, με την ίδια να αρνείται τα πάντα.

Επίσης θα καταθέσουν και κάποιοι ακόμη μάρτυρες υπεράσπισης του, ενώ πρόκειται και ο ίδιος να απολογηθεί.

You may also like

elikoptero ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στην Κεφαλονιά – Δυο ελαφρά τραυματίες

Αναγκαστική προσγείωση έκανε ελικόπτερο σε χωράφι, βορειοανατολικά του αεροδρομίου στην Κεφαλονιά. Ο κυβερνήτης, διαπίστωσε μηχανικό πρόβλημα και προσγείωσε ...

Comments are closed.