ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ | Ανατροπή στην υπόθεση με τον βιασμό υπό την απειλή πριονιού: Ο κατηγορούμενος δήλωσε ανίκανος!

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 10 10 154218
του Αχιλλέα Ροδίτη
Πλήρης ανατροπή στην πολύκροτη δικαστική υπόθεση που αναβίωσε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου και αφορούσε σε κατηγορία που βάρυνε 65χρονο από χωριό της Τριταίας και βάσει αυτής φέρεται να βίαζε επί διετία την 70χρονη κουνιάδα του, την οποία μάλιστα, κατά την κατηγορία, απειλούσε και με ένα… πριόνι!

Όμως ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες επικαλούμενος μάλιστα… ανικανότητα στην ερωτική πράξη, ενώ για τον σκοπό αυτό δήλωσε πρόθυμος και αιτήθηκε στο Δικαστήριο, να εξεταστεί από ειδικούς ιατρούς!

Σύμφωνα με τον συνήγορο του 65χρονου, Χρήστο Μπούνια, η Έδρα φάνηκε να έχει έντονα ερωτηματικά και ως προς το γεγονός ότι η μηνύτρια – καταγγέλλουσα πήγαινε η ίδια στο σπίτι του κατηγορούμενου που όπως υποστήριζε την βίαζε κατ’ επανάληψη και την απειλούσε ή ασκούσε βία εναντίον της.

693efcc42406716a7b65e3277168b3f0 720x1000

ο Δικηγόρος κ. Χρήστος Μπούνιας

 

“Αυτό που είχε συμβεί ήταν μια διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών εξ αφορμής της πώλησης ενός μουλαριού έναντι 500 ευρώ”, λέει ο δικηγόρος του 65χρονου. Τελικά το Δικαστήριο καταδίκασε τον 65χρονο σε 5 έτη φυλάκισης με ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση (δηλαδή άσκησε έφεση κι αφέθηκε ελεύθερος έως ότου η υπόθεση εκδικαστεί και στον δεύτερο βαθμό). Γεγονός που από τον συνήγορο υπεράσπισης ερμηνεύεται: “Είναι γεγονός ότι ο εντολέας μου έπεσε στα… πολύ μαλακά”.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα υποστήριζε η καταγγέλλουσα, ο κατηγορούμενος την απειλούσε με το πριόνι για να ικανοποιεί σε βάρος της τις σεξουαλικές του ορέξεις ενώ της ξέσκιζε τα ρούχα ακόμα και στην ύπαιθρο, κλείνοντας της το στόμα για να μη φωνάζει. Κι αυτό, υποστήριξε ότι συνέβαινε κατ’ επανάληψη επί δύο ολόκληρα χρόνια!

Εφημερίδα Αχαϊκή Πολιτεία

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 10 09 225209

 

You may also like

Comments are closed.