ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Εκνευρισμένος ο Δικηγόρος της Πισπιρίγκου: Αποκαλεί “αποκυήματα της φαντασίας” τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Ηλιάδη

Facebook
Twitter

Ο Δημήτρης Καράμπελας, δικηγόρος του Μ. Δασκαλάκη, μιλώντας στη Realnews κάνει λόγο για «αποκυήματα της φαντασίας» του εν λόγω γιατρού και εκφράζοντας τη θέση του πελάτη του τον καλεί να ανασκευάσει.

«Ο κ. Ηλιάδης ισχυρίστηκε στην εκπομπή επί λέξει ότι ο πελάτης μου ήταν ενήμερος ότι ο γιατρός έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Δηλαδή, είτε το είπε ο ίδιος απευθείας στον Μάνο είτε κάποιος άλλος. Δεν λέει ενημέρωσα τον κ. Δασκαλάκη. Ουδείς, ούτε ο κ. Ηλιάδης ούτε κάποιος άλλος εκ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού όλων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, δεν του ανέφερε ποτέ κάτι τέτοιο. Ότι ο Ηλιάδης έχει σοβαρές υπόνοιες. Πρώτη φορά το άκουσε πριν από λίγες ημέρες, όταν είδε το σχετικό βίντεο στο Twitter», λέει ο Δ. Καράμπελας.

Ο δικηγόρος του Μ. Δασκαλάκη τονίζει ότι στο άκουσμα των δηλώσεων ο πελάτης του «έπεσε από τα σύννεφα». «Αν δεν χειρίζεται σωστά την ελληνική γλώσσα ο κ. Ηλιάδης, πολύ απλά μπορεί να βγει πάλι δημοσίως και να ανασκευάσει τη διατύπωση που έχει κάνει.

Απόδειξη, δε, ότι αυτό που είπε, πριν από λίγες ημέρες, είναι προφανώς αποκύημα της φαντασίας του είναι το γεγονός ότι, όταν εκλήθη από την κα Σαλάπα, την ανακρίτρια που διερευνούσε τον θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν ανέφερε κάτι τέτοιο. Και έρχεται μετά από τρεις ολόκληρους μήνες σε μια διαδικτυακή εκπομπή και κάνει τέτοια δήλωση.

Δεν τα είπε στην επίσημη πολιτεία που τον κάλεσε, στην κατάθεση των εννέα σελίδων, και τα είπε στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος που υποβάλαμε τη μήνυση. Αν εννοούσε κάτι άλλο ο κ. Ηλιάδης, να βγει να το ανασκευάσει και θα πράξουμε αναλόγως», τονίζει με νόημα.

Σε ό,τι αφορά, μάλιστα, τους δύο άλλους μηνυόμενους, ο Δ. Καράμπελας σχολιάζει ότι «είναι επιθυμία του Μάνου να μην διαρρεύσουν τα άλλα δύο ονόματα. Οι άλλοι δύο μηνυόμενοι, προ των δηλώσεων Ηλιάδη, επίσης είχαν κάνει δημόσιες τοποθετήσεις, εξυβριστικές και συκοφαντικές.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top