Δήμαρχος Πύργου: «Επικίνδυνα όσα συμβαίνουν με τη ΜΕΘ»

Facebook
Twitter
Ο Δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, έκανε παρέμβαση για τα μεγάλα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν στον υγειονομικό τομέα, τονίζοντας ότι είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στις μονάδες Υγείας του νομού, και ιδιαίτερα του Πύργου.

«Το Νοσοκομείο Πύργου, δυστυχώς, συνεχίζει να υπολειτουργεί ή λειτουργεί επικίνδυνα. Η ΜΕΘ διαθέτει μόνο έναν γιατρό. Ο δεύτερος που ήταν εκεί μετακινήθηκε πρόσφατα στην Πάτρα. Άρα η ΜΕΘ θα περιθάλπει περιστατικά χωρίς γιατρούς. Η λογική να λειτουργήσεις μια ΜΕΘ με διερχόμενους γιατρούς άλλων κλινικών, είναι τουλάχιστον πρωτόγονη», δήλωσε αγανακτισμένος για την επικρατούσα κατάσταση.

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος ανέφερε: «Ταυτόχρονα, έδιωξαν γιατρούς από την Ηλεία σε άλλα νοσοκομεία, άλλων περιοχών. Καλύπτουμε εμείς Αναισθησιολογικά το νοσοκομείο της Κεφαλονιάς, ενώ εκεί που υπάρχει τραγική κατάσταση είναι στην Παθολογική κλινική.

Πήραν τον παθολόγο οριστικά από την Αμαλιάδα, τον διευθυντή του Κ.Υ. Ανδρίτσαινας, έκλεισαν άλλες μονάδες, κι έχουμε διερχόμενους γιατρούς από την Πάτρα και την Τρίπολη που έρχονται για ένα 24ωρο και φεύγουν.

Δεν υπάρχει καμία συνέχεια στη νοσηλεία των περιστατικών και αυτό είναι άκρως επικίνδυνο».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top