ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δήμητρα Κωνσταντοπούλου – Ενθουσίασε άπαντες στο “The Voice” με το «Hijo de la Luna»! (video)

Facebook
Twitter

Καθήλωσε για ακόμα μια φορά η πυγμάχος της Παναχαϊκής, Δήμητρα Κωνσταντοπούλου, στον διαγωνισμό του “The Voice”, με την υπέροχη φωνή της, τραγουδώντας ένα από τα δυσκολότερα κομμάτια που έχουν ειπωθεί ποτέ φέτος.

Το«Hijo de la Luna» !! Η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου το είπε υπέροχα, ενθουσιάζοντας το κοινό που δεν σταμάτησε να την χειροκροτεί, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να την επιλέγει για την επόμενη φάση του παιχνιδιού, κρατώντας την στην ομάδα του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός της είπε χαρακτηριστικά ότι τον μάγεψε και ότι ο ίδιος δεν είχε καταλάβει στις πρόβες τις διαστάσεις της φωνής της, ενώ και οι υπόλοιποι κριτές δεν σταμάτησαν να την χειροκροτούν και να εκθειάζουν τις εμφανίσεις της.

Η ίδια φανερά συγκινημένη μετά από την επιλογή της από τον Κωνσταντίνο Αργυρό τόνισε είναι κάτι που δεν το περίμενε, ενώ και συγχαρητήρια της έδωσαν και τα δύο παιδιά με τα οποία διαγωνίστηκε μαζί τους.

 

Την μονομάχο του Voice, εμείς στην Πάτρα την γνωρίζουμε μέσα από τις εμφανίσεις της σε διάφορα stage της πόλης, αλλά και μέσα από τις μονομαχίες που έδινε στα ρινγκ πυγμαχίας, με τα χρώματα της Παναχαϊκής.

Όμως το The Voice της ανοίγει και άλλους δρόμους, πέρα από τις φιλοδοξίες που έχει στο τραγούδι. Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε ο βασικός τρομπονίστας του Κωνσταντίνου Αργυρού, ακούγοντας τη φωνή της και μαθαίνοντας τις γνώσεις που έχει η Δήμητρα γύρω από την φωνητική, της έκανε πρόταση.

Να γίνει καθηγήτρια φωνητικής στη σχολή μουσικής που ανοίγει στην Αθήνα, τη Musicon. Κάτι που ασφαλώς η νεαρή από την Ηλεία, δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Ήδη άλλωστε η ίδια έχει σημαντική εμπειρία από τα  μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας που δίνει.

Σημειώνουμε ότι εκτός από καθηγήτρια φωνητικής η Δήμητρα διδάσκει και μαθήματα οικονομικών σε φροντιστήρια έχοντας πάρει το μεταπτυχιακό της στην Πολιτική Οικονομία, ενώ είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top