ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δήμητρα Βαμβακούση: Στη Σκιάθο για να γνωρίσει τη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου

Facebook
Twitter

Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι ζευγάρι εδώ και περισσότερους από έξι μήνες, όπως έχει γίνει γνωστό.

Αν και επιλέγουν να κρατούν χαμηλό προφίλ, οι κάμερες τους έχουν απαθανατίσει σε διάφορες εξόδους τους και δημόσιες εμφανίσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Πιο αναλυτικά, η Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκε στη Σκιάθο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύντροφός της. Μαζί τους ήταν η μητέρα του γνωστού ηθοποιού, η οποία γνωρίστηκε με τη Δήμητρα Βαμβακούση και πόζαραν μαζί σε μια φωτογραφία που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Είναι σοβαρό βήμα να γνωρίσεις τη μαμά» ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Δήμητρα Βαμβακούση είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη πριν από λίγο καιρό, όπου είχε μιλήσει, ανάμεσα σε άλλα, και για το ενδεχομένο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Συγκεκριμένα, είχε απαντήσει: «Όταν γνωρίσεις τον κατάλληλο άνθρωπο, αυτό έρχεται από μόνο του. Νομίζω όμως ότι είναι λίγο νωρίς ακόμη».

vamvakousi_aggelopoulos

Σχετικά με την προβολή της σχέσης τους στα media, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε πει, επίσης, σε συνέντευξη που είχε δώσει εκείνη την περίοδο με τη σύντροφό του: «Γνωριζόμαστε λίγο καιρό και κάνουμε πράγματα από κοινού. Μας αρέσει η διακριτικότητα, στάση που κρατάμε κι εμείς οι ίδιοι. Προσωπικά, είμαι εντελώς αντίθετος με όλο αυτό που συμβαίνει. Αν, για παράδειγμα, εγώ βρεθώ στο παρκάκι δίπλα από το σπίτι μου με μια κοπέλα και μας βγάλουν φωτογραφία, αυτό από μόνο του, όπως καταλαβαίνεις κι εσύ και οποιοσδήποτε άνθρωπος, δεν μπορεί να έχει βάση. Ωστόσο μπορεί να δώσουν σε αυτήν τη φωτογραφία τίτλους που θα οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Είναι λίγο αστείο και επεμβατικό αυτό».

Η σύντροφος του Δήμητρα Βαμβακούση είχε συμπληρώσει: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να εκτίθεται η προσωπική ζωή του καθενός. Είναι ρηχό και με στενοχωρεί όταν συμβαίνει. Όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζονται μεταξύ τους έχουν κάποιου είδους σχέση, είτε στενή προσωπική είτε ρομαντική ή φιλική, ακόμα και πλατωνική. Γιατί πρέπει να βάζουμε ταμπέλες;».

aggelopoulos-vamvakousi

Όσον αφορά, στο αν είναι ερωτευμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε πει: «Ναι, είναι μια δήλωση που έκανα».

Σχετικά με το σενάριο να είναι ζευγάρι με τη Δήμητρα Βαμβακούση, η ίδια είχε σχολιάσει: «Δεν αναφέρομαι καθόλου στην προσωπική μου ζωή. Είναι άγραφος νόμος για μένα. Πιστεύω πως όσο λιγότεροι ξέρουν για την ευτυχία σου τόσο περισσότερο προφυλάσσεται». Παράλληλα, ο πρώην παίκτης του «Survivor» πρόσθεσε σε σχέση με την προβολή μιας σχέσης στα φώτα της δημοσιότητας: «Υπάρχουν κάποιοι που αρέσκονται να μιλούν δημόσια. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για τα προσωπικά μου και ούτε πρόκειται. Η κοινωνία μας και ο καθένας μας ξεχωριστά έχουμε πολλά προβλήματα και σε πολλούς τομείς. Αυτά είναι τα θέματα τα οποία πρέπει να απασχολούν τον κόσμο και όχι αν εγώ και η Δήμητρα είμαστε μαζί».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top