ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Δημητρακόπουλος: «Για ειδεχθή εγκλήματα είναι αναγκαία η ποινή ισόβιας κάθειρξης αορίστου χρόνου – Δεν σωφρονίζονται αυτά τα άτομα»

DIKASTIKO MEGARO PATRAS 2021 e1644262048618
Ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS για την ποινή που προβλέπεται στους δράστες για τις δολοφονίες, με αφορμή την κατηγορία που βαραίνει την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κ. Δημητρακόπουλος μίλησε για τις κατηγορίες που βαραίνουν την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η υπόθεση και ανατριχιαστική. Εάν αποδειχθεί ότι οι κατηγορίες ισχύουν, τότε θα έχουμε μία ευθεία σύγκρουση με την φύση. Μία μάνα που είναι ο φυσικός προστάτης του παιδιού, σκοτώνει το παιδί της. Τα μέχρι στοιχεία που δείχνουν την κεταμίνη, θα πρπεέο να βρεθέι ποιός την χορήγησε. Τπο δικαστήριο φγια να καταδικάσει θα πρέπει να έχει πολυ σοβαρά στοιχεία και να μην έχει καμία αμφιβολία», ανέφερε αρχικά.

«Δεν έχω δει την δικογραφία και δεν μπορώ να μιλήσω σχετικά με το εάν υπάρχουν αποδείξεις. Τί δουλειά είχε μία γυναίκα να ψάχνει κεταμίνη στο διαδίκτυο; Εάν έχουμε συρροή ανθρωποκτονιών, εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά σαν άνθρωπος. Δεν θα πρόκειται για μία ψυχωσική έξαρσημ, δεν είναι μία στιγμιαία παράκρουση, θα πρόκειται για μία μοναδική συμπεριφορά σε παγκόσμιο επίπεδο. Εάν βρεθεί ένοχη για τα 3 παιδιά θα μείνει στη φυλακή το πολύ 25 χρόνια», πρόσθεσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα δεν θα έπρεπε να υπάρχει το όριο των 25 ετών αλλά να επανέλθει αυτό που ίσχυε παλιά. Ισόβια κάθειρξη αορίστου χρόνου. Μία γυναίκα που έχει σκοτώσει τα 3 παιδιά της δεν έχει ανάγκη σωφρονισμού. Όταν σκοτώνεις τα παιδιά σου έρχεσαι σε ευθεία σύγκρουση με την ανθρώπινη φύση», σχολίασε χαρακτηριστικά.

You may also like

Comments are closed.