ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Άρχισαν τα “όργανα” απ’ τα ξημερώματα! Η “πρώτη κόντρα” πριν την “μάχη των Μαχών” του Β’ Γύρου!

Facebook
Twitter

 

Πρώτος τερμάτισε στην Αιγιάλεια ο Χρήστος Γούτος. Με 2% περίπου διαφορά από τον νυν Δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο. “Βαρόμετρο” της τελικής αναμέτρησης είναι ο Κ. Σπηλιόπουλος που διατήρησε αυξημένες δυνάμεις αλλά και οι υπόλοιποι συνδυασμοί. Με άλλα λόγια, εκεί θα γίνει η “Μάχη των Μαχών” την επόμενη Κυριακή…! Ενώ από χθες τη νύχτα άρχισε κόντρα σε σκληρό “ροκ”…

Δείτε κατ’ αρχάς τα αποτελέσματα:

AIGIALEIA 1

Το δήμο Αιγιαλείας διεκδίκησαν οι παρατάξεις:

  • Ο συνδυασμός «Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο» με υποψήφιο δήμαρχο τον Χρήστο Γούτο που έχει 388 υποψηφίους δημοτικούς, τοπικούς συμβούλους και προέδρους κοινοτήτων
  • Η παράταξη «Αιγιάλεια Τώρα» με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Καλογερόπουλο με  407 υποψηφίους
  • η παράταξη «Αιγιάλεια Προορισμός» με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Σπηλιόπουλο έχει 317υποψηφίους
  • η «Μαχητική Προοδευτική Συνεργασία της Αιγιάλειας» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Κουβαράέχει 127 υποψηφίους
  • η «Λαϊκή Συσπείρωση» με υποψήφιοδήμαρχο τον Γιάννη Μποδιώτη έχει 120 υποψηφίους
  • η «Αιγιαλέων Πόλις» μευποψήφιο δήμαρχο τον Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο διαθέτει 120 υποψηφίους δημοτικούς, τοπικούς συμβούλουςκαι προέδρους κοινοτήτων

 

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ & Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΓΟΥΤΟΥ – ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ: «Η Νέα Εποχή για την Αιγιάλεια ξεκίνησε! Η Αιγιάλεια άφησε οριστικά το ΧΘΕΣ και προχωρά στο ΑΥΡΙΟ»

christos goutos 1 1 1 1

Ο επικεφαλής της Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ» Χρήστος Γούτος, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα έκανε μία ήπια και αναμενόμενη δήλωση:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αιγιαλείς Συμπολίτες οι οποίοι σήμερα μίλησαν συντασσόμενοι πλήρως με την πρότασή μας για την ανάγκη ο τόπος μας να γυρίσει σελίδα. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στην Παράταξη, στους Ανθρώπους της και στο Πρόγραμμά μας.

Το εκλογικό αποτέλεσμα, αποτέλεσμα Νίκης μας την πρώτη Κυριακή, είναι το πρώτο βήμα για την πορεία Αλλαγής που ήδη ξεκίνησε στην Αιγιάλεια. Πορεία που θα ολοκληρωθεί την επόμενη Κυριακή με την τελική Μεγάλη Νίκη της «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ», Νίκη που θα ανήκει στην Αιγιάλεια και σε Όλους τους Αιγιαλείς πολίτες.

Η Αιγιάλεια σήμερα άφησε οριστικά το ΧΘΕΣ και προχωρά στο ΑΥΡΙΟ.

Την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το αποφασιστικό και καθοριστικό βήμα. Ένα βήμα – «ΑΛΜΑ» στο ΑΥΡΙΟ και στην Σύγχρονη Αιγιάλεια που ΜΠΟΡΟΥΜΕ να χτίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Η Αιγιάλεια θα ξαναποκτήσει ταυτότητα, θα ξαναγίνει τόπος Προόδου και Ευημερίας. Η Νέα Εποχή για την Αιγιάλεια μόλις ξεκίνησε…».

 

Ο Δ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ “ΛΑΔΙ” ΣΤΗ “ΦΩΤΙΑ”:

Καταγραφή στο Web 9 10 2023 144947 www.facebook.com

O νυν Δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος εμφανίστηκε με δική του δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα., γράφοντας:

“Συμπολίτες μου,
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που κάνατε σε εμένα και στην παράταξή μου. Ένα μεγάλο μέρος των πολιτών της Αιγιάλειας μας εμπιστεύτηκε. Στόχος μας είναι την επόμενη Κυριακή να μας δώσετε την εντολή για να συνεχίσουμε το έργο μας και να κάνουμε την Αιγιάλεια ακόμα καλύτερη. Είναι στο χέρι σας να επιλέξετε σιγουριά και σταθερότητα από το αβέβαιο που θα φέρει μια δυαρχία Γούτου-Ψυχράμη.
Η εμπειρία μας το μέλλον σας”.
Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΟΥΤΟΥ…

Αυτό, το τελευταίο, περί “δυαρχίας Γούτου-Ψυχράμη”, στάθηκε η αφορμή που πυροδότησε την πρώτη κόντρα αφού ο Χρήστος Γούτος επανήλθε με νεότερη δήλωση του, μερικά λεπτά αργότερα. Τονίζοντας:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΤΟΣ: «Οι Αιγιαλείς γυρνούν την πλάτη στον παλαιοκομματισμό. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πάμε την Αιγιάλεια ΜΠΡΟΣΤΑ»

Με αφορμή τη δήλωση του κ. Καλογερόπουλου αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα, οεπικεφαλής της Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΑΖΙ για το ΑΥΡΙΟ» Χρήστος Γούτος, δήλωσε:

«Είναι προφανές και ξεκάθαρο ότι ο κ. Καλογερόπουλος ακόμα δεν κατάλαβε ότι έχασε!

Αντί να προβεί σε ανάλυση της Λαϊκής βούλησης και να κάνει τον δικό του απολογισμό για την ήττα του, μένει πιστός στην παλαιοκομματική τακτική και νοοτροπία, και στο πρώτο του μήνυμα προς τους Αιγιαλείς πολίτες, μετά την επιλογή τους στις σημερινές εκλογές, επέλεξε να θέσει διλήμματα σε μια ακόμα προσπάθεια να δημιουργήσει κλίμα φόβου ή και ενοχής στους Δημότες!

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι όσοι ανήκουν στο ΧΘΕΣ, δεν αλλάζουν στάση και συμπεριφορά. Παραμένουν προσκολλημένοι στις γνωστές τακτικές της προσπάθειας χειραγώγησης των πολιτών.

Οι Πολίτες όμως έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Οι Αιγιαλείς γυρνούν την πλάτη στον παλαιοκομματισμό, γυρνούν σελίδα στον τόπο!

Την επόμενη Κυριακή ολοκληρώνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την ΑΛΛΑΓΗ για την ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ.

Πάμε την Αιγιάλεια ΜΠΡΟΣΤΑ».

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top