ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυτική Αχαΐα: Μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας

dytiki achaia katharismos
Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021, πραγματοποιήθηκε η εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας της Κάτω Αχαΐας που οργάνωσε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο “ΠΑΛΕΙΑ”, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Δήμος παρείχε και φέτος τα απαραίτητα αναλώσιμα (σακούλες σκουπιδιών, γάντια μιας χρήσης κλπ), αλλά και δημοτικά μηχανήματα (απορριμματοφόρα και μηχανήματα έργου).

Η ανταπόκριση των δημοτών ήταν σημαντική και η παραλία της Κάτω Αχαΐας, σε συνέχεια των παρεμβάσεων που γίνονται καθημερινά σε αυτή, είναι καθαρή και έτοιμη να υποδεχτεί τους καλοκαιρινούς της επισκέπτες. Τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά η εικόνα της έχει αρχίσει με βεβαιότητα να αλλάζει.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ευχαριστεί τους  δημότες για  την ανταπόκριση στο κάλεσμά του και την εθελοντική εργασία που προσέφεραν και τους καλεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να διατηρηθεί το περιβάλλον και οι παραλίες  καθαρές.

Ο Δήμαρχος, Σπύρος Μυλωνάς, τόνισε ότι «ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής, που οδηγεί τις κοινωνίες σε πολιτισμική ακμή» και ευχαρίστησε την “ΠΑΛΕΙΑ”, για την συνεχή συμβολή της στα δρώμενα του Δήμου.

Σεβόμαστε το περιβάλλον! Διατηρούμε τον Δήμο μας καθαρό! Χωρίς σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες, ακτές, πάρκα και δάση!

You may also like

Comments are closed.