ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυλωνάς: «Στοχεύουμε σε έναν καθαρό δήμο, συνεχίζουμε μέχρι να το πετύχουμε ολοκληρωτικά»

dimos duttikis axaias dimarxeio
Μια κρίσιμη φάση για την ριζική αντιμετώπιση των προβλημάτων καθαριότητας, που αντιμετωπίζει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (28/5).

Για την ακρίβεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία πλήρους φακέλου για την υποβολή στο πρόγραμμα «Τρίτσης» πρότασης για χρηματοδότηση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με κονδύλια συνολικού ύψους 2.282.170 ευρώ. Η πρόταση περιλαμβάνει συγκεκριμένες δράσεις όπως η κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη θέση Βουρλάκι, τη δημιουργία και λειτουργία σύγχρονου συστήματος συλλογής βιοαπόβλητων καθώς και την προμήθεια κάδων και λοιπού εξοπλισμού καθαριότητας.

«Αυτός είναι ο τρόπος που θα μας επιτρέψει να πάμε σε ένα καθαρό Δήμο» ανέφερε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: «Για να έχουμε ένα καθαρό Δήμο απαιτούνται σημαντικές επενδύσεις, που με τη σειρά τους προϋποθέτουν προτάσεις με σοβαρή τεκμηρίωση και επιστημονικό υπόβαθρο. Ολοκληρώσαμε την πρώτη φάση της εργασίας και συνεχίζουμε, μέχρι την ολοκλήρωση των στόχων μας», ολοκλήρωσε τη δήλωσή του ο Σπύρος Μυλωνάς.

You may also like

1301809 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου: Ζωντανά η Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών

Ζείτε ζωντανά την Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών ...

Comments are closed.