ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Δυτικής Αχαϊας: Στο πλευρό του Φίλιππου Λιάκου πρώην και νυν αυτοδιοικητικοί

OMADA
Με την υποστήριξη έμπειρων, ικανών και δοκιμασμένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στελεχών της παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών», αλλά και πολλών νέων που επικοινωνούν καθημερινά με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Φίλιππο Λιάκο ξεκινά η ελπιδοφόρα πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Η ανταπόκριση των δημοτών είναι ιδιαίτερα θερμή γεγονός που αποδεικνύει την ανάγκη ο Δήμος να αλλάξει σελίδα και να περάσει σε μία νέα εποχή με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους δημότες.

Aκολουθούν δηλώσεις στήριξης από ιδρυτικά μέλη της παράταξης και στελέχη της αυτοδιοίκησης, ενώ το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν πολλοί ακόμη νέοι άνθρωποι που συστρατεύονται με τον Φίλιππο Λιάκο, είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ενεργοί πολίτες που θα αναλάβουν καταλυτικό ρόλο στους πυρήνες δράσεις και στην οργανωτική δομή του συνδυασμού.

Χρήστος Νικολάου, πρώην Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί η παράταξη των Δυμαίων Πολιτών περνά σε μια νέα εποχή, με επικεφαλής έναν αγνό, σεμνό και εργατικό άνθρωπο που τον χαρακτηρίζει η αγάπη για τον τόπο μας, η ανιδιοτέλεια, η δύναμη και η ισχυρή θέληση προσφοράς. Ο Φίλιππος Λιάκος εξελέγη νέος επικεφαλής μέσα από μία πρωτόγνωρη, ανοικτή, δημοκρατική διαδικασία. Έτσι πέρα από τη δική μας ολόψυχη στήριξη, έχει στο πλευρό του και πολλούς ακόμη άξιους και ενεργούς πολίτες σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Προχωράμε μπροστά όλοι μαζί, ενωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο, τον Φίλιππο Λιάκο, ο οποίος μπορεί να εγγυηθεί την επόμενη μέρα»

Κωνσταντίνος Καλαϊντζής, τέως Δήμαρχος Λαρισσού

«H στήριξη, η ανάδειξη προσώπου ως επικεφαλής είναι μια διαδικασία ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας. Η επιλογή τίμιων προσώπων, κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία, τη διοίκηση και την ανάπτυξη του Δήμου μας. Στηρίζω την υποψηφιότητα του καλού μου φίλου, Φίλιππα Λιάκου και τον στηρίζω σε όλη τη διαδρομή του ως Δήμαρχος για έναν Δήμο πρωτοπόρο σε όλα τα επίπεδα, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο που θα θέτει στο επίκεντρο της λειτουργίας και δράσης του το συμφέρον όλων των δημοτών».

Θανάσης Ραυτακόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας

«Ο Φίλιππος Λιάκος μπορεί να είναι ένα νέο στέλεχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ωστόσο, από την πρώτη κιόλας ημέρα της εκλογής του στο Δημοτικό Συμβούλιο έδειξε την δυναμική του,  αλλά και το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας που τον διακρίνει. Συντάσσομαι με τον Φίλιππο Λιάκο και στηρίζω την υποψηφιότητά του πιστεύοντας πως πρεσβεύει τις αρχές και τις αξίες που πρέπει να διέπουν όλους τους αιρετούς, ειδικά σε μία τόσο κρίσιμη για τον τόπο μας συγκυρία. Είμαστε όλοι εδώ, παρόντες, σ’ ένα νέο ελπιδοφόρο και νικηφόρο ξεκίνημα».

 

Αλέκος Ορδίτης, Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας

«Στηρίζω την υποψηφιότητα του Φίλιππου Λιάκου, γιατί είναι ένα νέο και άφθαρτο αυτοδιοικητικό στέλεχος. Με την πίστη ότι περισσότεροι νέοι άνθρωποι θα ενεργοποιηθούν και θα ασχοληθούν με την αυτοδιοίκηση για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για τον τόπο μας, συμμετέχουμε όλοι μαζί στη νέα αυτή προσπάθεια».

Θανάσης Πυρρής, πρώην Γενικός Γραμματέας Δήμου Δυτικής Αχαΐας

«Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας έχει τεράστιες δυνατότητες προοπτικής & ανάπτυξης, μοναδική ομορφιά και εξαιρετικούς ανθρώπους που νοιάζονται για την περιοχή τους. Ένα τέτοιος άνθρωπος είναι και ο Φίλλιπος Λιάκος, ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα του αγροτικού κάμπου και αναδείχτηκε από την τοπική κοινωνία, με δημοκρατικές διαδικασίες, υποψήφιος δήμαρχος για της επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Διακρίνοντας την καλοσύνη του και την απλότητά του, το κοινωνικό του αποτύπωμα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας αλλά και την αγάπη που έχει για τον τόπο του και για τον συνάνθρωπό του, συστρατεύομαι στο πλευρό του».

 

Ξενοφώντας Μπαχράς, Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας

«Ως ιδρυτικό μέλος της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών», δηλώνω παρών στην πρώτη γραμμή, ιδιαίτερα μετά και τον τρόπο ανάδειξης του νέου επικεφαλής, ο οποίος προέκυψε από μία βαθιά δημοκρατική διαδικασία. Ο Φίλιππος Λιάκος, άνθρωπος της πραγματικής οικονομίας που ζει και αφουγκράζεται τα προβλήματα του τόπου μας, ξεχωρίζει για το ήθος, την εντιμότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Με διάθεση για πολλή δουλειά και αποφασιστικότητα τάσσομαι ανεπιφύλακτα στο πλευρό του, για να κάνουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, το άλμα στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας, ανακόπτοντας το δρόμο σε δήθεν παράγοντες που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν την αυτοδιοίκηση για ιδίο όφελος».

 

Ηλίας Οικονομόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας

«Τάσσομαι ανοικτά υπέρ του φίλου και συναδέλφου, Φίλιππου Λιάκου στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις την απόφασή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας. Με τον Φίλιππο Λιάκο μας ενώνουν πολλά χρόνια φιλίας, αλληλοσεβασμού και εκτίμησης. Αυτοδημιούργητος, γέννημα- θρέμμα του τόπου μας, ζει και εργάζεται εδώ με την οικογένειά του, γνωρίζει τα προβλήματα του Δήμου και βιώνει καθημερινά τις αγωνίες και τις ανησυχίες των συνδημοτών μας. Έντιμος, εργατικός και δοτικός ξεχωρίζει για την προσφορά, την καλοσύνη και την ευθύτητά του. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί πραγματικά να οδηγήσει τον τόπο μας στο μέλλον σε αντίθεση με όλους εκείνους που βλέπουν τον Δήμο μας σαν λάφυρο ή σαν μέσο για να εκπληρώσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα είμαστε όλοι μαζί για τη νίκη!».

 

Ανδρέας Σκάγιας, Μέλος της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών»- Ενεργός πολίτης

«Μία νέα προσπάθεια ξεκινά με τη συμμετοχή ανθρώπων που μοιράζονται την αγάπη και τις αγωνίες τους για τον Δήμο μας. Με την πολύτιμη εμπειρία των παλαιότερων στελεχών, οφείλουμε εμείς, οι νεότεροι να στηρίξουμε τον Φίλιππο Λιάκο, ελπίζοντας σ’ ένα καλύτερο αύριο».

 

 

You may also like

Comments are closed.